![]() |
Tuz Yerine Deniz Tuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuz Yerine Deniz TuzuTuz, sofralarımızın vazgeçilmezidir ancak her gün almamız gereken miktarın çok üstünde tuz alırız ![]() ![]() Tuz kullanmaktan vazgeçemiyorsanız, deniz tuzuna yönelmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz tuzu, rafine tuza göre daha koyu renkli, hafif nemli ve daha iri tanelidir ![]() ![]() ![]() Ancak gereğinden fazla tuz tüketildiğinde vücuttaki sodyum ve potasyum dengesi bozulabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeklere pişirirken değil, sofrada tuz koyarsanız daha az tuz kullanmış olursunuz ![]() Her tür konserve ve hazır yiyecekte, ihtiyaç duyduğumuzdan daha çok tuz bulunur ![]() ![]() ![]() Yemeğin tadına bakmadan tuz eklemeyin ![]() ![]() Sebzelere, tuz yerine tadını güçlendirmek için taze doğranmış yeşillik, baharat ve limon suyu koyabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|