![]() |
“ Hayatın Bana Verdiği En Büyük Değer Sana...” |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() “ Hayatın Bana Verdiği En Büyük Değer Sana...”![]() “ Hayatın bana verdiği en büyük değer Sana ![]() ![]() ![]() Omuzlarımı yurt edinen tüm yaralı kuşları saldım bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimden bıkmadan usanmadan “ seni seviyorum “ cümlelerim akıyor kaygısızca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar uzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum; bensiz bir gecenin karnında bir avuç hüzne gebesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana geliyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplama yüreğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siper et sancağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi gül biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstüm başım hazan koksa da bekle beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Bir miktar Elif ![]() ![]() Ve bir dilim hayat Elbet bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Bir avuç umut Ve bir dirhem hayat Elbet bir gün ![]() ![]() ![]() Sen Ben Biz Ve hayat ![]() ![]() Bugün değil ama ![]() ![]() Elbet bir gün kavuşacağız ![]() ![]() (Alıntı) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|