Ecevit |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
EcevitECEVYT -Ecevit basbakanliktan ayrildiktan sonra Rahsaniyla artik yuvasinda mütevazi bir hayat sürüyor ![]() ![]() ![]() birgün telefonu çaliyor, ortada artik sekreteri vs olmadigi için tabi kendi telefonuna kendi bakmak zorunda![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefonu açinca bir adam sesi: - Iyi günler, TC Basbakaniyla görüsebilir miyim? Ecevit gülüyor: - Bayim ben artik TC Basbakani diilim ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine telefon kapaniyor ![]() ![]() derken 5 dakika sonra tekrar telefon![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ecevit açiyor, yine ayni adam![]() - Iyi günler, TC Basbakani lütfen? Ecevit sasiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() - Az önce arayan siz diil miydiniz? Bakin ben artik TC Basbakani diilim ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon yine kapaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ecevit tam yerine oturucakken tekrar telefon çaliyor![]() ![]() - Iyi günler, TC Basbakani orada mi? Ecevit artik çok kiziyor: - SEN LAFTAN ANLAMAZ MISIN? ? ? ? ? KAÇ KERE SÖYLEMEM GEREKIYOR, BEN ARTIK TC BASBAKANI DIILIM![]() ![]() ! ! Bunun üzerine karsi taraf gülüyor: - BILIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BILIYORUM AMA TEKRAR TEKRAR DUYMAK ÇOK HOSUMA GIDIYOR ![]() ![]() ! ! !
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|