![]() |
Gülmece - Güldürmece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülmece - GüldürmeceYki sevgili oturmus konusuyorlardi ![]() - Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin ![]() - Beni buna inandirmak senin elinde ![]() Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti, - Bak, hayatimin en kutsal seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur ![]() Adam meraklandi, - Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim? Kiz ayni hizla cevap verdi, -Çocuklarim tabii ki ![]() ![]() ![]() __o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__ Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Her sabah böyle isterim ![]() ![]() ![]() __o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__ Adam, hayatynda hiç ayna görmemi?tir ![]() “Vay benim zavally garda?ym, vay benim zavally garda?ym” Aynayy koynuna alyp yatar ![]() ![]() ![]() ![]() “Vay” der heyacanla “Herifim beni bir karyyla aldatyr ![]() Aynayy alyp, köyün ?yhyna gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bacym” der ![]() “Bu bir karydan ziyade gavata benzir ![]() __o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__ Evli bir çift cadylar partisine davetliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadin : "Parti nasyldy kocacy?ym" diye sordu, Adam da: "Sensiz hiç e?lenemedim tatlym" diye yanytlady ![]() Kadyn, "inanmyyorum" diye cevaplady, "Bahse girerim çok e?lenmi?sindir" Adam "Gerçekten hayatym ![]() ![]() Fakat kostümümü ödünç verdi?im o Allah'yn cezasy herif bir e?lenmi?, bir e?lenmi?, anlata anlata bitiremedi ![]() ![]() ![]() ![]() __o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__ Üç ülke ba?kanlary, Amerikan, Yngiltere ve Türkiye ba?kanlary bir basyn açyklamsy yaparlar konu ekonomik açlyk synyrydyr ![]() Ylk önce Amerikan konu?ur; bizde 4 ki?ilik bir aileye aylyk 5000 USD gelir dü?er, biz onlara 6500 USD veriyoruz, 1500 USD' yi ne yapyyorlar bilmiyoruz ![]() Syra Yngilize gelir bizde 4 ki?ilik bir aileye aylyk gelir 5000 Sterlin dü?üyor ![]() ![]() Syra Türk'e gelir valla bizde dört ki?inin açlyk synyry 800 TL gelir dü?üyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|