![]() |
İşitme Testi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşitme Testi..Adamin biri artik karisinin eskisi kadar iyi duymadigindan korkuyormus ve karisinin isitme cihazina ihtiyac duydugunu düsünüyormus ![]() ![]() yaklasmasi gerektiginden emin degilmis ![]() ![]() doktorunu aramis; doktor adamin karisinin ne kadar duydugunu anlayabilmesi icin basit bir yöntem önermis ![]() ![]() -- Yapacagin sey su, karindan 40 adim ileride dur, normal bir konusma tonuyla bir seyler söyle; eger duymazsa 30 adim ilerisinde ayni seyi tekrarla, sonra 20 adim; cevap alana kadar ayni seyi tekrarla ![]() ![]() O aksam karisi mutfakta aksam yemegini hazirlarken adam islemi uygulamaya koymus ![]() ![]() seslenmis -- Hayatim bu aksam yemekte ne var? Cevap yok ![]() ![]() Mutfaga biraz yaklasmis Mesafeyi 30 adima indirmis ve soruyu tekrarlamis -- Hayatim bu aksam yemekte ne var? Gene cevap yok ![]() ![]() Mutfaga biraz daha yaklasmis, mesafe 20 adim ve tekrar sormus -- Hayatim bu aksam yemekte ne var? Hala cevap yok Adam mutfagin kapisina gelmis artik mesafe iyice azalmis ve soruyu tekrarlamis Hayatim bu aksam yemekte ne var? Gene cevap alamamis ![]() ![]() Bu sefer karisina iyice yaklasmis ve ayni soruyu tekrar sormus -- Hayatim bu aksam yemekte ne var? -- Sağırmısın hayatim besinci kez söylüyorum, Tavuk -- |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|