![]() |
Fıkra Gibi Diyaloglar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıkra Gibi Diyaloglar!Bilgisayar şirketlerinin teknik destek sağladığı çağrı merkezlerinde operatör ile bilgisayar kullanıcıları arasında yaşanan şaka gibi diyaloglar ![]() Bilgisayar şirketlerinin müşterileri için 7 gün 24 saat teknik destek sağladığı çağrı merkezlerinde operatör ile bilgisayar kullanıcıları arasında yaşanan diyaloglar fıkraları aratmıyor ![]() Elektronik posta yoluyla binlerce kişiye ulaşan 'teknik destek sohbetleri' okuyanları gülmekten kırıp geçiriyor ![]() ![]() - Teknik Destek: Nasıl bir bilgisayarınız var? - Müşteri: Beyaz - Teknik Destek: Ekranınızın solundaki 'Bilgisayarım' ikonunu tıklar mısınız? - Müşteri: Sizin solunuz mu, benim solum mu? - Müşteri: Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Teknik Destek: ![]() ![]() ![]() - Müşteri: Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum ![]() - Teknik Destek: Yazıcınız renkli mi? - Müşteri: Aaah, afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() - Teknik Destek: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? - Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık ![]() - Teknik Destek: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7 - Müşteri: 7 büyük mü, küçük mü? - Teknik Destek: Hangi anti- virüs programını kullanıyorsunuz efendim? - Müşteri: Windows - Teknik Destek: O anti- virüs programı değil efendim ![]() - Müşteri: Afedersiniz, Internet Explorer'dı ![]() - Teknik Destek: Buyurun efendim? - Müşteri: Eee ![]() ![]() - Teknik Destek: Tamam ![]() ![]() - Müşteri: Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? - Teknik Destek: Günaydın ![]() - Müşteri: Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() - Teknik Destek: Anladım ![]() - Müşteri: Bak dostum ![]() ![]() IHA |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|