![]() |
Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FıkralarETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMI Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır / Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir / Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım / Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti -------------------------------------------------------------------------------- ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE: "Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir ![]() Dairesi Haricindedir ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- SELULIT KREMI REKLAMI Kadın Manken: -Kepınızın Melumıdır ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- HABERLER Spıker: -Gardaş Ölke Türkşye'nşn Alş Prezşdenti Ahmet Necdet Sezer, Tütün İcimligi Yasasını Geri Depti ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- İPANA REKLAMI Dıs Ses: -Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- REJOİCE SLOGANİ "Yika Ve Çik!" Ya, Azerbeycan'da Söyleymis: "Çitilirem Çitilirem Çikirem!" Bebek Nasıl Yapılır? Bebek nasıl yapılır sorusunu çocuklara sormuşlar ve birtakım komik cevaplar almışlar ![]() ![]() Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar (Abby, 6 yaşında) Ben asla bebek yapmıcam ![]() ![]() (Marie-Ann, 9 yaşında) Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir (Paul, 6 yaşında) Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır (Edward, 6 yaşında) Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir (Shelley, 7 yaşında) Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor (Alistair, 9 yaşında) Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin ![]() ![]() ![]() ![]() (Peter, 9 yaşında) Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım (Lyn, 9 yaşında) Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım (Francis, 7 yaşında) Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|