Mutluluk Profesörü İntihar Etti! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutluluk Profesörü İntihar Etti!![]() Mutluluk ve umut üzerine 20'den fazla kitap yazmış olan 63 yaşındaki Choi Yoon-Hee'in Seul'ün kuzeyindeki bir motelde kendini asarak intihar etti 72 yaşındaki kocasının Choi Yoon-Hee'nin intiharına yardım ettiği, sonra da kendi canına kıydığı sanılıyor![]() 'Mutluluk profesörünün' son yıllarda sağlık sorunları yaşadığı belirtiliyor Choi, bıraktığı intihar notunda, "İki yıl önce vücudumda ters bir şeylerin olduğunu hissettim Zor zamanlar geçirdi, akciğer ve kalp hastalıklarıyla uğraştım" diyor![]() Bir sayfalık intihar notunda daha önce de intihara kalkıştığını, ama hep kocası tarafından kurtarıldığını söyleyen Choi, "Artık acıya katlanamayacağım ve kocam da yalnız ölmeme izin vermiyor ![]() ![]() O yüzden bu dünyayı birlikte terk ediyoruz Bana güvenen ve beni seven insanlardan özür diliyorum" diyor İntihar, Choi'nin kitaplarının ve televizyon programlarının sıkı takipçisi olan hayranlarını şok etti![]() İntihar oranlarının çok yüksek olduğu Güney Kore'de 2008'de her 100 bin kadından 18 7'si intihar etti![]() kaynak |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|