Onlar Engel Tanımadı

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onlar Engel Tanımadı

Aydın'ın Çine İlçesi'nde dört yıldır arkadaşlık yaptığı 20 yaşındaki Arife Erdem'i ailesinden 16 kez isteyen ve her seferinde olumsuz yanıt alan 28 yaşındaki Engin Uyguç sonunda kızı kaçırıp evlendi gelin arabasının önündeki plakaya 'Onlar vermedi' arkadakine ise 'Ama ben aldım' yazdırdı

Çine'de özel bir inşaat firmasında çalışan iş makinesi operatörü Engin Uyguç ile Arife Erdem dört yıl önce tanışıp arkadaş oldu Birbirlerine aşık olan çift bir yıl sonra evlenmeye karar verip durumu ailelerine birdirdi Ancak Erdem'in ailesi evliliğe karşı çıktı Buna rağmen Uyguç ailesiyle birlikte üç yıl içinde tam 16 kez Erdem ailesinin kapısını çalıp kızlarını istedi Her defasında ret cevabı alan Engin Uyguç geçen hafta sevgilisini kaçırdı ve cuma günü de resmi nikah işlemlerini tamamlayıp dünya evine girdi

Saraçlar Köyü’nde aynı gün düzenlenen düğün için hazırlıklarını tamamlayan genç çift kuaför ve fotoğrafçıya gitti Gelin kuafördeyken gelin arabasını süsleten Engin Uyguç otomobilin ön plakasının üstüne 'Onlar vermedi' arka plakasının yerine de 'Ama ben aldım' ifadelerini yazdırdı

Otomobildeki yazı görenleri şaşırtırken damat Uyguç "Tam üç yıl bekledik ve 16 kez istemeye gittik deli gibi birbirimizi seviyoruz Deyim yerindeyse Arife'nin ailesi bizleri süründürdü Sabır taşı olsa çatlardı Ailesi vermeyince eşimi kaçırdım Ben de onlara sitem olsun diye gelin arabasına bu yazıları yazdırdım Umarım bu birbirlerini seven gençlerin ailelerine de örnek olur" dedi

Çok mutlu olduğunu dile getiren gelin Arife Erdem ise ailesinin istememesine rağmen evlendiğini belirtip "Ben eşimi seviyorum sevdiğim insanla evlenemeyeceksem yaşamanın ne anlamı var" diye konuştu

Genç çift balayının ardından Erdem ailesinin yanına gidip evliliklerini kabul etmeleri için konuşacaklarını söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com