![]() |
Bunlar Bizim Basörtümüzü Ne Zannediyorlar..!!!!:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bunlar Bizim Basörtümüzü Ne Zannediyorlar..!!!!:(özkök: Eğer Trübanlı Bir Kadın Olsaydım 15/06/2007 Ertuğrul özkök'ün yazsısından alıntı Eğer başı örtülü bir kadın olsaydım ESKi istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna’nın eşinin başı açık fotoğraflarına bakıyorum ![]() şu izlenimime herhalde çok katılan olacaktır ![]() Reyhan Gürtuna, bir anda sanki 10 yaş gençleşti ![]() Meğer türban, bir kadını olduğundan çok yaşlı gösteriyormuş ![]() Daha da önemlisi, bir kadın yüzünün güzelliğini fena halde saklıyormuş ![]() Daha daha da önemlisi, bir kadının karakterini gizliyormuş ![]() Go-kart üzerindeki kadın bana çok rahatlamış göründü ![]() Reyhan Gürtuna bir tabuyu yıktı, bir putu devirdi ![]() Demek ki bir kadın örtünebildiği gibi, örtüsünü çıkarabilirmiş de ![]() ![]() ![]() Benim özlediğim Türkiye bu ![]() Kadının açılma özgürlüğünü de, örtünme kadar meşru kabul eden bir zihniyet ortamı ![]() Elbette karışmak haddime düşmez ![]() Ama örtülü bir kadın olsaydım, bu fotoğrafı karşıma koyar, üzerimdeki bütün "mahalle baskılarını" bir kenara bırakıp özgürce düşünürdüm ![]() ![]() ![]() Güzellik bu dünyaya ait bir şeydir ![]() Ama emin olunuz, bu dünya da çok güzeldir ve asla ihmal edilmemelidir ![]() ![]() ![]() HüRRiYET |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|