![]() |
Son Duanı Et Şarkı Sözü Sansar - Son Duanı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Duanı Et Şarkı Sözü Sansar - Son Duanı EtSon Duanı Et Şarkı Sözü Sansar - Son Duanı Et Eminim herseyin sebebi vardır Yürürüm sakatça yollarım dardır Elleri kaldır elinde makinalı Taramalımı yoksa taramamalımı Yeminim elleri kelepçe görmek Kana bulandı yavaş hafifçe gömlek Kolaydır ölmek zor olan yaşamak Hemen ölüme yat aşılacak aşama Karşıcıkmayın sizi doğrarım Gözlerim kan dolu kendimde değilim Telefon etmeyin bozuk bu moralim Ismini demeyin içmeye sebebim Yalandır öyleki aşk bile yalandır Kalbini kaptırıp gönlünü dolandır Yarım kalan cocukluk hatırada Titrer ekranım telefon çalar Son duanı et beni mahveddiniz Bende sizin peşinizdeyim Elleri aşa aç marşa bas Gözleri kahbece çevirip giiiiiiiiit Son duanı et beni mahveddiniz Bende sizin peşinizdeyim Odamın baktıgı camın karsısındakı Kaldırımdakı sigara atesi Sokakta var ayaz kare siyah beyaz Yanımda kimse yok ben tekim Akıl ve zihinde sözlerim Yollarım hep pusu görmedim Yazıcak mealim herzaman var Bedenin meali kalmadı lakin Gözlere perde çekti o bi zalim Kalmadı halim rap bana alim Ben rap e daim saltanat kurup Sözlere dair açıklama getirip Bakışlara kin vurmuş sanırım Bugünden karanlık duru yarınım Aşka geldi kimi başka işi yok gibi Kaşını gözünü yarabilitesi yüksek Kelimelerimin kelimelerimin kelimelerimin kelimelerimin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|