![]() |
Dünya Şarkı Sözü Pınar Öner - Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Şarkı Sözü Pınar Öner - DünyaDünya Şarkı Sözü Pınar Öner - Dünya Yoldan geçen tüm bulutlara sordum durdum nerde bu dünya Dünya durmuş bitmiş bu rüya yollar geçer gider uzağa Sana yollar bana hep sevda bana dağlar sana bu dünya Vallah billah benim adım dünya vallah billah senin adın rüya Yoldan geçen duyan giden her an söylenen Biten giden gelen giden her gün yeniden Yolda kalan yoldan çıkan baştan en sona Yalan dünya yarım dünya kaldı şimdi sana Gelme görme yüzümü daha yorma yorma kalbini yorma Geldim gördüm sana kalsın dünya yana yana dolan dünyada Gelme görme yüzümü daha yanma yanma yanma bir daha Gelme görme yüzümü daha gitmem gelmem senin olsun dünya Yoldan geçen tüm bulutlara sordum durdum nerde bu dünya Dünya durmuş bitmiş bu rüya yollar geçer gider uzağa Sana yollar bana hep sevda bana dağlar sana bu dünya Vallah billah benim adım dünya vallah billah senin adın rüya Yoldan geçen duyan giden her an söylenen Biten giden gelen giden her gün yeniden Yolda kalan yoldan çıkan baştan en sona Yalan dünya yarım dünya kaldı şimdi sana Gelme görme yüzümü daha yorma yorma kalbini yorma Geldim gördüm sana kalsın dünya yana yana dolan dünyada Gelme görme yüzümü daha yanma yanma yanma bir daha Gelme görme yüzümü daha gitmem gelmem senin olsun dünya Doğdum gördüm her bir yaşamda buldum duydum her bir yankıda Sevdim sevdim her bir damlada dünya dünya yalan bir dünya Geldim gördüm senin dünyanda yerim yurdum yok ki yanında Yandım yandım her bir dünyada kaldım kaldım ben bu dünyada(x2) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|