![]() |
Keşke Şarkı Sözü Şanışer - Keşke |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Şarkı Sözü Şanışer - KeşkeKeşke Şarkı Sözü Şanışer - Keşke Selam moruk nasılsın? Ben iyi değilim ![]() ![]() Son 1 yılda yaşanan şeyleri şöyle özetliyim ; Aklının alamayacağı sayıda insan bana laf attı Bu şarkı onlara verdiğim ikinci ve son cevaptır ![]() ![]() Dersen eğer bu beat öncedende kullanıldı ![]() ![]() Kullanıldı hemde gerçek Şeyho tarafından ![]() ![]() Bende girdim var mı lafın? Çok Çok yol aşıldı ![]() ![]() Göstermek amacındayım moruk sıkıldım topunuzdan ![]() ![]() Halâ bana diyenler var hadi bize ispatla Bi şarkın bile yok onla yalancısın hangi hakla? Boşver Şer' yürü gidelim ![]() ![]() ![]() ![]() Burası bi kurt sofrası ama sade bi farkla ![]() ![]() Burası internet herkes dedikodu peşinde Bi sen salaksın sade ilgilendin kendi işinle Dünya böyle değil işte ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tarz şarkılar yaparsan eğer geleceğin tehlikede ![]() ![]() Boşver olsun nigga ![]() ![]() ![]() ![]() Biz burda konuk oyuncuyuz ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence bu değil hakkın ama boşver dönelim geri ![]() ![]() Dinleyince belki o kadar beğenmezsin artık ama ![]() ![]() Alışmalısın sende nigga bu çakma tarzıma ![]() ![]() Şöyle durdum ha bi baktım bi yaptıklarıma ![]() ![]() Sonra kabul ettim tamam halim Şehinşah'tan yansıma ![]() ![]() Onun üstünden reklam değil bu Samimiyim ![]() ![]() Ben herşeye rağmen sevdim sizi haklı buldum Ciddiyim ![]() ![]() Bazı anlar oldu tabi benimde canımı acıtan ![]() ![]() Sarp seni sevmedik git dersen bilmem gidermiyim? Objektif bakmam lazım tabi bazı şeylere ![]() ![]() Bunu dinleme fazla Eksik Sonbaharlar süper parça ![]() ![]() Benimkisi sade bişeyler paylaşmak aslında ![]() ![]() Selam dururum burdan şuan iki üstadıma ![]() ![]() Rahatım artık ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakın artık ![]() ![]() ![]() ![]() Bu albüm bi son nokta ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu ol Şer' aslında buna zaten hazırdın ![]() ![]() Artık çevremde bir sürü küçük kardeşin var ![]() ![]() Nasıl oldu bilmiyorum ama sana abim diyorlar ![]() ![]() Tabi abi denilen sensin Şer' ben değilim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi pişmanlık sebebi takmadığın o tüyolar bil ![]() ![]() Eşin dostun dedi sana bari nickini değiştir ![]() ![]() Ben ne biliyim ![]() ![]() Alın işte yaptım artık benim bir soy ismim var ![]() ![]() Tarzımda biraz farklı ![]() ![]() ![]() ![]() Teklif edilen mutluluk bu değildii ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbişey güzel değil alemine girdim direnişimdi çıktım öylesinee ![]() ![]() Gücüm yeter sandım cevap vermek için cümlesinee ![]() ![]() Yoruldum kaderim sana inandım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|