|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyük, çektiklerimi, diyenler, göremiyorum, için, ideal, seçim, yeterince |
![]() |
Çektiklerimi Yeterince Büyük Göremiyorum Diyenler İçin İdeal Bir Seçim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çektiklerimi Yeterince Büyük Göremiyorum Diyenler İçin İdeal Bir SeçimÇektiklerimi yeterince büyük göremiyorum diyenler için ideal bir seçimDaha önce haber olarak sizlere ilettiğimiz bu ürünün detaylı fotoğraflarını ve elde duruşunu gelen istek üzerine yayınlamaya karar verdik ![]() Dijital fotoğraf makinasında ekranının küçük olmasından şikayet edenler için farklı bir seçenek olarak karşımıza çıkan R937 ile çektiğiniz görüntüleri alışık olmadığınız bir biçimde büyük görüntüleyebilirsiniz ![]() Ekran yeterince büyük 8 megapiksellik dijital fotoğraf makinesi Photosmart R937 ince ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kutu elimize ulaştığında bu şekilde bir görüntü sergiliyor ![]() Kutuyu ilk açtığınızda düzgün yerleştirilmiş özenli bir kutu içeriği ile karşılaşıyorsunuz ![]() Kutu içeriği hiç bir zaman kullanmanıza gerek kalmayacak bir kaç ayrıntı ile desteklenmiş ![]() ![]() ![]() Resim çekerken ekran ayrıntıları rahatlıkla görüntüleyebiliyor ![]() ![]() HP Photosmart R937 de ayrıca, sarsıntı giderici sabit çekim özelliği ve fotoğrafı çekilen kişiyi 2 bedene kadar inceltme, kırmızı göz giderme ve rötuş gibi özellikler sunan HP Tasarım Galerisi de yer alıyor ![]() ![]() Resimleri dokunmatik ekranından görüntülerken bir diğer resme geçtiğinizde slight show gibi sağa yada sola doğru kayarak resmi görüntüleyebiliyorsunuz ![]() R937 nin dikkat çeken özelliklerinden biri de HP Adaptive Lighting (Uyarlanabilir Aydınlatma) teknolojisi ![]() ![]() ![]() Yan görünümü Diğer yanda ise elinizden kayıp gitmesini engelleyen bir kayış mevcut ![]() ![]() Avrupa Birliği nin çevreye ve sağlığa zararlı maddelerin kullanımının kısıtlanmasına ilişkin RoHS Direktifi ne uygun olan R937 nin 32 MB dahili hafızası ve şarj edilebilen uzun ömürlü lityum-iyon pili sayesinde, kullanıcılar fotoğraf çekmeye ve paylaşmaya daha fazla zaman ayırabiliyorlar ![]() Üst görünümünde en çok kullanacağınız tuşlar mevcut; On/off ve mod seçenekleri bu bölümde ![]() USB bağlantı özelliği içeren HP Photosmart R937, Windows Vista, 2000, XP Home, HP Professional ve XP Professional x64 ile uyumlu çalışıyor ![]() ![]() ![]() Alt bölümünde ise şarj girişi, tripod yuvası ve SD kart yuvası için bir alan mevcut ![]() Şarj yuvası ve pili çok kolay bir biçimde yerleşiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|