![]() |
Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde-Alo, çocuğun elimizde -Eee napıyım -Hani fidye falan diyodum -Yok öle bişey -Alo, çocuğun elimizde -Yanlış numara -Pardon -Alo bayan, çocuğun elimizde -Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur ![]() ![]() ![]() -Ya abla bi git ya -Alo, çocuğun elimizde -Dur o zman diğerinide gönderiyorum -Yok yok merak etmeyin die aradık biz -Alo, çocuğun elimizde -Ee -Fidye isteyecektikte hani -Ha tam buldun adamını zaten alacaklılar peşimde;ev kirası,bakkal borcu ![]() ![]() ![]() ![]() -Pardon abi ben çocuğu yolluyorum şimdi cebine harçlığını koyup -Alo, çocuğun elimizde -Aldığın yere bırakıyorusun o çocuğu -Pardon abi arkadaşlar çocuğu karıştırmış -Alo, çocuğun elimizde -Hangisi? - -Alo, çocuğun elimizde -Çok pişman olacaksınız -Alo, biz az önce de aramıştıkta çocuğunuzu geri almak için ne kadar istiyorsunuz acaba -söylemiştim - çocuğunuz elimizde ![]() ![]() - napiyim ![]() ![]() - şey diyoruz hani ![]() ![]() ![]() ![]() - ne fidyesi kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - - çocuğun elimizde ![]() ![]() - hadi be ![]() ![]() ![]() ![]() - valla billa ![]() ![]() ![]() ![]() - de get nan ![]() ![]() ![]() ![]() - alo bakkal abi bir kilo domates göndersene ![]() ![]() - fidyeniz elimizde ![]() - tamam çocuğu vericem ![]() - parkta buluşuruz hadi ![]() - çocuğunuz elimizde ![]() - tamam ne kadar fidye istiyosunuz? - 2 ![]() ![]() - eski dolar mı, yeni dolar mı -alo çocuğunuz elimizde -söle ona hemen gelmesse kulağını çekerim - anneeeee - recep olm - kaçırdılar beni fidye istiyolarr - eh işte lafımı dinlemessen olcaa bu kal orda aklın başına gelsin - aloo hanım abla duydun çocuğu - sağır dilim kalsın sizde akıllanır belki çat ![]() ![]() ![]() - -çocuğun elimizde fidye isteriz -çocuğu 2 ![]() ![]() -tamam abi nası istersen yeter ki zarar vermeyin fidyeme -Çocuğunuz elimizde -Hadi ya sizin çocukta bizim elimizde -Ulan fikriye ben demedimmi kariyer yapmadan çocuk yapmayalım diye -Çocuğunun elimizde -O çocuk benden değil -kimin çocuğu bu -ne biliyim reşatmıymış neymiş adı -reşatmı Oğlum canım oğlum benim -Çocuğun elimizde -çocuk değil nan o -çocuk işte basbaya cocuk -cüceyis nan biz kocam o benim ((: -alo çocuun elimizde -herkesin elindeki kendine -alo çocugun elimizde -yanlış numara kardeşim -alo çocugun elimizde -elinizde tutun sakın bırakmayın ben geliorum -alo çocugun elimizde -utanmionmu küçücük çocuu kaçırmaya!!!!!! -alo çocugun elimizde -eee -e'si eger onu bir daha görmek istiyorsan 100 ![]() -İstemiyorum kardeşim ben onu defterden sildim bidaha banada ondan bahsetmeyin yeni aldığım manken metresime sarkıyomuş ![]() ![]() - ama o paraya ihtiyacımız vardı - Alo - Kimsin ulennnn? -Iıı şeeey abi çocuğun elimizde diyecektim ![]() -Ne bittiniz ulan siz -Dur abi hemen kızma ben merak etme diye aramıştım ![]() -çocuğun elimizde -sebep? -çocuun elimizde -tamam adresi verin ben eşyalarını getiriyim - ![]() ![]() ![]() -yannız çiş problemi var altına bi laylon serin! - ![]() ![]() ![]() -bide uyur gezer dikkat edin gezeken işemesin ![]() ![]() - ıı şey biz fidye için aramıştık -tamam paranızı vericem ama çocuk sizde kalsın - ![]() ![]() ![]() -alo cocuk elimizde -Allaaaaaah hanim sampanya falan patlat -alo anlamadim -yok evladim sana demedim -siz cocugu tutun ben istediyiniz paranin 2 katini vercem yanliz sIkI baglayin geri gelmesin
![]() |
Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde-Alo bayan, çocuğun elimizde -Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur ![]() ![]() ![]() -Ya abla bi git ya eğlenceliydi,teşekkürler! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizdegözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizdealo çocuun elimizde -herkesin elindeki kendine güzelmiş :) emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizdevakit ayırdıgın için tşk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
_b£b!sh_g!rL_
|
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde-Alo, çocuğun elimizde -Dur o zman diğerinide gönderiyorum -Yok yok merak etmeyin die aradık biz - çocuğunuz elimizde ![]() ![]() - napiyim ![]() ![]() - şey diyoruz hani ![]() ![]() ![]() ![]() - ne fidyesi kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -alo cocuk elimizde -Allaaaaaah hanim sampanya falan patlat -alo anlamadim -yok evladim sana demedim -siz cocugu tutun ben istediyiniz paranin 2 katini vercem yanliz sIkI baglayin geri gelmesin çq ii yhaaaa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizde_b£b!sh_g!rL_ teşekkürler okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
efobedo
|
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizdevalla iyi tutun cocugu gferi gelmesin
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kesinlikle Okuyun:))) Çocugun Elimizdeefobedo vakit ayırdıgın için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|