![]() |
Rabbim Bir İnsani Koy Kalbime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbim Bir İnsani Koy KalbimeRabbim Bir Insani Koy Kalbime Rabbim Bir Insani Koy Kalbime Rabbim…!!! Bir insan koy kalbime! Ama o insan Senin de sevdiğin olsun ![]() Ve beni öyle bir insan sevdir ki; O insanin kalbi Seninle yanan bir mabed olsun ![]() Beni öyle bir insanla buluştur ki Benden önce, Onunla buluşmuş olan Sen olasın ![]() Onunla el ele tutuştuğumuzda, İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!! Bana öyle gözler göster ki; Ben o gözlerden Sana bakayım ![]() Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler,Cennete açılan iki pencere olsun ![]() Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki; Kılavuzumuz Sen olasın Ey Rabbim…!!! Öyle bir sevgili verki bana, Ona sarıldığımda kainat bize baksın ![]() Birbirine sarılsın ![]() Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın Bize bakıp şeytan Adem’e secde etsin ![]() Günah sevap uğruna kendini feda etsin ![]() Ölüler birer birer uyansın sevgimizle…!!! Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde,Muhammed(S ![]() ![]() ![]() Öyle sevelimki birbirimizi ![]() Hz ![]() Ve desin ki; “Bak Ya Muhammed bak şu sevgililere onlar bizde… bizde onlardayız ![]() Bak Aşkımız birkez daha yaşanıyor yer yüzünde ![]() ![]() Allah Aşkımızı öyle çok seviyorki binlerce insana yaşatıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|