|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayanlara, derlemeler, forumlarda, gelen, lerden, özel |
Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
|
|
#1 |
|
|
Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler`MSN adresini versene Hemen yok deme, sapık değilim``Demek aynı şehirdeniz, hayret hiç karşılaşmadık` `Çok güzelsin hissediyorum gözlerin mavi mi?` `Sarışın mısın esmer mi? Ona göre iltifat edeceğim` `Bütün yorumlarına cevap veresim geliyor Sence bu bir aşk mı?``Çabuk üşürüm demişsin Yardımcı olabilirim ``Ne şanslısın kızım ya! Sana aşık oldum` `Bugün anneme de senden bahsettim` `Cevap verdin verdin, yoksa yarım saat içinde intihar edeceğim` `Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki ![]() ![]() ``Ya o kadar arkadaş bulma sitesine üyeyim, senin gibisini bulamadım` `Sanal aşkım olsana Çok yalnızım Babam bile sattı beni` Bu sana 50 mesajım hala cevap yok` `İnsan görmediği birine nasıl aşık olur? Oldu işte` Elini tutsam keşke, beraber dondurma yesek` `Boy 1 78 kilo 70 iyi bir işim var Bir cevap alsam senden mest olacağım`Kaliteyi sende buldum` Ya bir şey soracağım; sence Aşk mı, para mı?` Çok duygusal bir yapım var yardım et` Gül senin tenin şarkısı benden sana gelsin |
|
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler`Sanal aşkım olsana Çok yalnızım Babam bile sattı beni` İnsan görmediği birine nasıl aşık olur? Oldu işte` Elini tutsam keşke, beraber dondurma yesek` Kaliteyi sende buldum` Ya bir şey soracağım; sence Aşk mı, para mı?` süpermiş bunlar =) sağol valla güldürdün beni =)
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemeler |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Forumlarda Bayanlara Gelen Özel pm lerden Derlemelersende saol cnm gül tabi gülün diye koydum zaten=) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|