Soru:"Kalın Barsak Gazları Karaciğer Ağrısı Yaparmı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kalın Barsak Gazları Karaciğer Ağrısı Yaparmı"

merhaba ben 30 yaşındayım erkekben zaman zaman karnımda yoğun bir gaz oluyor ve gözle görülür şekilde karnım şişiyor ve gazda çıkarmıyorum kendi kendine iniyor ama karnımgerilip acıyor, birde karaciğerimde ağrı vardı yoğun bir şekilde doktora gittim çok hafifi bir yağlanma olduğunu önemsiz birşey olduğunu söyledi bir tek ggt 139 yüksek çıktı(bir ara yoğun ***** dönemim oldu ama çok uzun zamandır 2 haftada bir çok az kullanıyorum)ilaç vermedi bir süre bekledim başka bir dr gittim annemde kolon kanseri olduğu için karaciğerimdeki ağrıyı karnımdaki şişliği anlattım cıa testi horman kan testi ultrason herşeyi yaptılar değerler ggthariç normail çıktıalt demde 53 çıktı referans aralığı 65 imiş ama oranınve kas ağrısıdır deyip geri yolladı ama şikayetlkerim geçmediultrasonu çeken dr da karaciğerde çok aza yağlanma ağrı yapmazbelki karnınnızdaki gaz karaciğerinizi sıkıştırıyodur dediama şiştiğim zman karaciğerimdeki ağrı daha şiddetleniyor hiç bir yerden netice alamıyorumşimdiden teşekkürler

DoçDr Yusuf AKCAN

06 23:11:18

kalın barsaklar karın içinde duruşu itibari ile dalak ve karaciğer tarafında gaz sıkışması ve genleşme nedeni ile ağrılar oluşturabilmektedir bunlara splenik fleksura ve hepatik fleksura sendromu denmektedir
gaz sorunları için bir gastroenteroloğa başvurmalısınız
gaz sorunlarında
- gaz artışı
- gazın bertaraf edilememesi
- az miktarda da olsa gazın fazlaca hissedilmesi söz konusu olabilir

sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com