Soru:"Hepatit B Taşıyıcılığı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatit B Taşıyıcılığı"

mrbhocam iyi çalışmalarhocam çoğu kişide olduğu gibi bende tesadüfen 1998 yılında askerde öğrendim hepatit b taşıyıcısı olduğumuyaşım 34 arada bir testlerimi yaptırıyorumen sonki test durumlarım şöyleALT:38,AST:32,ALKALEN FOSFATAZ:176,LDH:419,GGT:45,HBsAg:5200,Anti-HBs Ab:00,aHCV:005,aHIV:008, hocam durum böyle doktorlarımdan yeterli bi cevap alamıyorumdurumum hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim hocamteşekkür ediyorum
DoçDr Tuna DEMIRDAL

2405 13:38:07

Bana gönderdiğiniz sonuçlara göre siz hepatit B taşıyıcısınız ALT değeriniz yanında HBV DNA dediğimiz test de önemli, bunu da yaptırmalısınız HBV DNA sonucunuz da belli olunca bir değerlendirme yapmak gerekir Yaşadığınız şehirde ya da yakınındaki üniversite hastanesinde İnfeksiyon Hastalıkları bölümüne başvurursanız, sizi tatmin edecek takiplerin yapılacağını, huzursuzluğunuzun giderileceğini söyleyebilirim Endişe etmenize gerek yok, sağlıklı günler dilerim Saygılarımla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com