Soru:"Lenf Nodu"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Lenf Nodu"

sayın hocam ben yaklaşık 1 yıl önce 20 lik dişimden ameliyat oldum ameliyattan sonra boynumda beze yaptı ve bana bayağı acı veriyordu kbb ye gittim ve bana rovamicin antibiyotik verdiilacı kullandıktan sonra bu rahatsızlığım geçti1 ay önce aynı şikayetlerim tekrar başladı kbb bana ultrason verdisonuçta sol sübmandibüler bölgede en büyüğü 15mm çaplı sağ submandibüler en büyüğü 8 mm ve her iki submental bölgede en büyüğü 8 mm çaplı reaktif birkaç adet lenf nodu izlendişu an tavanic 500 mglık kullanıyorumileride kötü bir hastalığa çevirirmi durumum hakkında bilgilendirirseniz sevinirimşimdiden teşekkür ederimsaygılarımla
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

31 10:47:57

lenf bezleri ya enfeksiyon kaynakli yada tumoral nedenlerle buyur enfeksiyon kaynaklida agri olur ve sisme bir sure sonra durur ve geriler ama kucuk olarak omur boyuda kalabilir tumoral kaynakli ise agrisiz olarak giderek buyume gorulur enfeksiyon nedeniyle zaman zaman buyuyen sonra kuculup bir duzeyde kalan lenf nodlarinin kansere donusumu diye birsey olmaz ikisi tamamen darkli durum gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com