Soru:"Gebelikte Hepatit Hakkinda"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gebelikte Hepatit Hakkinda"

MERABALAR BENİM SORUM 8122007DOGUM YAPTIM AMA ŞİKAYETIM GEBELIYIMIN 8 AYINDA BASLADI MIDE BULANTISI KARIN AGRISI İŞTAHSIZLIK TIKSINTI KILO ALAMAMA DR BEBEK ÇOK AŞYADA ONDAN DEDI SONRASINDA BASKA BIR YERE GITTIM ORDA TAHLIL YAPILDI VE SONUCUNDA KARACIGER EMZIMLARIM 150 USTU ÇIKTI ORDAKI DR KENDI DR GOSTER DEDI BENDE GOSTERDIM OLABILIR BEBEK BASKI YAPIYO ONDAN DEDI VE DOGUMA KADAR BOLE GITTI AYNI ŞEYLERI DOGUMDAN SONRADA YASIYINCA DAHILIYEYE GITTIM ONLARDA HEPATIT B GEÇİRMİŞSIN DEDILER NASIL DR ANLAMADI ANLAMIYORUM 3AY ONCE TEKRAR AYNI ŞEYLER OLMAYA BASLADI ACABA GENEMI BIR SEY VAR DIYE GITTIM HER SEY NORMAL DEDILER 15 AY ONCE GITTIYIMDE TAHLIL YAPTIRMAYA BU SEFERDE HEPATIT A GEÇİRMİŞSIN DEDILER ANLAMIYORUM BEN ŞİKAYETIMI SOLUYORUM AMA KIMSE ANLAMIYO ŞU AN MIDE BULANTIM VE İŞTAHSIZLIGIM KARNIMDA ÇOK YOGUN AGRI SAG TARAFIMA ARADA VURAN SIZI BU HASTALIKLARDAN KARACIGER ETKILENIYOMUŞ DIYE DUYDUM NAPMAM LAZIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NEREYE HANGI BOLUME MUAYANE OLMAM LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER BIRDE İKİ ÇOCUGUM VAR EŞİME VEYA ÇOCUKLARA GEÇMIŞMIDIR

DoçDr Yusuf AKCAN

22 10:09:14

öncelikle sizde olan gerçekten ne, testleri güvenilir bir laboratuvarda yapmak lazımhepatit b gebelikte rutin bakılıyor aslında normal gebelik takibi yaptırdı iseniz ona bakılmış olmalı hepatit A ise ve 2 ay önce akut dönem geçti ise zaten bulaşma olmuş olabilirhepatit b için bebekler artık rutin aşılanıyor sizin yeni doğan bebekte aşılanmış olmalı hepatit A aşısı 2 yaş altına zaten vurulmuyorGastroenterologa başvurmalısınızsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com