Soru:"Acl Ameliyatı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Acl Ameliyatı"

merdoktor bey sol dizde 4 yıldır acl yırtığı ve menüsküs var sağ dizde 15 yıldır menisküs yırtığı varher ikisinin tedavisini yaptıramadımsigortalıyım,malatyada bu ameliyatı yapacak doktor yok kaç kere farklı doktora gittim ameliyat olma filan diyorlarama aşırı bir ağrım var her iki dizimderahatsız ediyor beni çalışmamı engelliyor bana ne önerirsiniztedavimi siz yaparmısınız

DoçDr Yakup YILDIRIM

21 11:01:37

Şikayetleriniz olduğuna göre bu ameliyatları olmanız gerekir, fakat öncelikle sizi görmek ve daha önce yapılan incelemeleri değerlendirmek lazım Bu ameliyatlar sıklıkla yaptığımız ameliyatlardandır İsterseniz bana SEMA Hastanesinden veya Cepten ulaşabilirsiniz 0 216 458 90 00
0 532 661 93 13

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com