Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruirritabil bağirsak sendromu yaşadiğimi düşünüyorum

Soru:"İrritabil Bağirsak Sendromu Yaşadiğimi Düşünüyorum"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İrritabil Bağirsak Sendromu Yaşadiğimi Düşünüyorum"

SAYIN DOÇDRYUSUF AKCAN;ben aslı ocak(bayan) 22 yaşındayım15 gün önce ishal,bulantı,halsizlik,iştahsızlık,aşırı bağırsak ağrısı,gaz şikayetleri nedeniyle doktora gittimGaita mikroskobisi yaptırdımsonuçda ENTAMOEBA KİSTİ saptandıo gece bir serum ve ağrı kesici verildikten sonra ağrılarım hafiflediMETEOSPASMYL ve FLAGGL 500 (yada flaggy olabilir) bu ilaçları 7-8 gün kullandımşikayetlerim azaldı fakat tam anlamıyla eski halime dönemedimşimdi de şikayetlerim değiştidışkılama alışkanlıklarım değiştisık sık tuvalete çıkıyorumdışkı şeklinde ve yapısında bozulmalar varrengi çok koyu ve parça parçaen önemlisi ve beni en çok tedirgin eden ise mukuslu dışkının olması,dışkılama sırasında mukuslu akıntı olması beni endişelendiriyorve bunların yanı sıra karnımda sürekli bi huzursuzluk var ağrı gibi değil ama rahat da değiliminternette araştırdıgım kadarıyla bunun irritabil bağırsak sendromu olabilecegini düşündümbütün bunların sebebini nedir ve ne yapmam gerekiyorhastanenin hangi birimine gitmeliyimbana yardımcı olursanız çok sevinirimşimdiden çok teşekkür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

20 23:12:42

tahminleriniz doğru olabilir irrritabl barsak sendromu bir ekartasyon tanısdır yani diğer sebeplerin olmadığı gösterrek tano konur sitemizde ilgili konyu okuyunuz gerekli testleri göreceksiniz bunların hangisinin hangi sıra ile yapılması gerektiğini bir gastroenterolog belirlemelidirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com