Soru:"Mide Şikayetleri Ve Baş Dönmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Mide Şikayetleri Ve Baş Dönmesi"

Merhaba DrBeyYaşım 39 cinsiyetim erkekBen sitresli bir ortamda çalışıyorum ve 8 yşıldır mide şikayetim varsabahları dilimin üstünde pas ve acılık oluyor1,2 gün canım hiç bir şey yiyip içmek istemiyorAkabinde 1 gün falan iştahım açılıyorhiç şikayetim kalmıyor sankiEndoskopi yaptırmadımDoktora gittim Lansor verdiilaca başladıktan sonra 4günü aşırı başım döndüilacı keserek tekrar doktora gittimkolesteril ve tansiyon yüksek çıktıdoktor tansiyon ve kolestrol ilacı verdive mide için protonex verdikontrolde tansiyon ve kolesterolun düştüğü görüldüprotoneksin 10gününde tekrar başım döndü doktora gittimAXID verdi4gününde başım yine döndü ilacı bıraktımtansiyon ve kolestrol ilaçlarından olurmubu tedaviden sonra midem ağrımaya başladıarkaya doğru yayılıyorçokda idrara çıkıyorum2 çeşitte sinir ilacım varTegratol ve cipralexNe yapacağımı şaşırdımYol göstermenizi bekliyor,iyi çalışmalar diliyorummidemde ekşime ve yanma vardı nispeten bunlar geçtiDoktor midemi elle muayene ettiği zaman acıma olduğunu doktora söylemiştim

DoçDr Yusuf AKCAN

26 22:13:17

psikolojik ilaçlar alan birsiniz psikosomatik hastalıklarda birçok sistemin yakınmalarını taklit edebilir

kolesterol ve hipertansiyonunuzu kontrol altına alma zor olmasa gerek bunlar halloldu ise mide için bir endoksopi yaptırın böylece mide de bir sorun olup olmadığı netleşir

baş dönmeleri esnasında tansiyon, kan şekeri baktırınız kulakta çınlama olup olmadığı önemi var ise KBB uzmanınan görününüz

tüm incelemeler normal ise olay psikolojiktir psikiyatristiiz sizi tedavi edecektir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com