![]() |
Öğrenciye Verilen Gıda Denetlenmiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğrenciye Verilen Gıda DenetlenmiyorŞanlıurfa da taşımalı ve yatılı okullarda verilen yemeklerin tadına bakıldığında kimsenin yiyemeyeceği tadı olduğu gözlendi ![]() ![]() Sağlıksız koşullarda taşınan yemekler bozuk köy yollarında onlarca kilometre uzaktan taşınan çocuklara öğlen yemeği olarak veriliyor ![]() ![]() Şanlıurfa, Hilvan ve Siverek üçgeninde bulunan Gümüştaş köyü Şanlıurfa ya 65 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birecik Mağaralı İlköğretim Okulunda diğer taşıma merkezi okullardaki gibi yemekhane olmadığı için 700 öğrenci yazın sıcakta kışın yağmur ve soğukta verilen yemekleri dışarıda yiyor ![]() Mağaralı İlköğretim okulunda elektriklerin yetersiz oluşundan dolayı kışın kaloriferler çalışmazken soğuk havalarda dahi çocuklar yemeklerini dışarıda yiyorlar ![]() Yazın bu günlerinde güneşin tam tepeden vurduğu an yemek dağıtımının yapıldığı okulda öğrencilerden şanslı olanlar gölge bir yerlere sığınırken çoğu öğrenci yemeğini güneşin sıcağında yemek zorunda kalıyor ![]() Şanlıurfa Milli eğitim müdürü Mehmet Küçük ise Biz şartnamedeki malzemeleri kontrol ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|