|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağişi, devlet, eden, hastanelerimiz, kabul, organ |
![]() |
Organ Bağişi Kabul Eden Devlet Hastanelerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Organ Bağişi Kabul Eden Devlet HastanelerimizORGAN BAĞIŞI KABUL EDEN DEVLET HASTANELERİMİZ HASTANE ADI ADRES TELEFON 75 ![]() ![]() ![]() Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mimarsinan Cad ![]() ![]() ![]() Bakırköy Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları EAH İstanbul Cad ![]() Bayrampaşa Devlet Hastanesi İsmetpaşa Mah ![]() ![]() Beykoz Hizmet Binası Tepeüstü Cad ![]() Esenyurt Devlet Hastanesi Dr ![]() ![]() Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sinan Ercan cad ![]() Esenler Başakşehir Devlet Hastanesi 4 ![]() ![]() ![]() Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mimarsinan Cad ![]() ![]() ![]() Eyüp Devlet Hastanesi Bahariye Cad ![]() Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi 34752 Bostancı - İSTANBUL 216 572 10 10 Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr ![]() ![]() Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Merdivenköy Polikliniği Ressam Salih Ermez Cad ![]() Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Millet Cd ![]() Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbiye Cad ![]() İl Özel İdaresi Ağız Diş Hastalıkları Hastanesi Darülaceze Cd ![]() ![]() İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Eski Londra Asfaltı Bahçelievler-İSTANBUL 212 442 22 00 İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samatya Cad ![]() İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Polikliniği Fabrikalar Çıkmazı Cad ![]() ![]() İstinye Devlet Hastanesi Emirgan Cad ![]() Kartal Dr ![]() ![]() Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadıköy - İSTANBUL 216 4459 40 41 Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Doğan Sokak No : 13 Kartal - İSTANBUL 216 306 68 50 Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları EAH Rumeli Hisarı cd ![]() Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Darülaceze Yolu Üzeri Şişli-İSTANBUL 212 221 77 77 Paşabahçe Devlet Hastanesi Sait Molla Cad ![]() Beykoz - İSTANBUL 0 216 322 22 10 Pendik Devlet Hastanesi Dr ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Sait Çiftçi Kamu Sağlığı Merkezi Barbaros Bulvarı No ![]() Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi Dursun Akif Sk ![]() Selimpaşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi Yavuz Selim Mah ![]() ![]() ![]() Silivri Devlet Hastanesi Alibey Mah ![]() ![]() Sultançiftliği Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Uğur Mumcu Mah ![]() ![]() Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH Başıbüyük Mevkii Maltepe-İSTANBUL 216 441 23 50 Şişli Devlet Hastanesi Oktay Cebeci Sk ![]() Şişli/İSTANBUL 212 219 16 67 Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Etfal Sk ![]() Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi M ![]() ![]() ![]() Sultanbeyli - İSTANBUL 216 398 89 71 Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sıraselviler Cad ![]() Üsküdar Devlet Hastanesi Üsküdar Devlet Hastanesi Barbaros Mh ![]() ![]() Validebağ Hizmet Binası Koşuyolu Kalfa Çeşme Sk ![]() Üsküdar - İSTANBUL 216 326 69 23 Yedikule Göğüs Hastalıları ve Cerrahisi EAH Balıklı Yolu Zeytinburnu - İSTANBUL 212 547 12 93 Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları EAH Opr ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak:istanbulsaglik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|