![]() |
Gökhan Türkmen - Öldürme |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Gökhan Türkmen - ÖldürmeÖLDÜRME Gözlerini kapat benim yerime , Düşün geçmişi birde Sende , Bu kalanlar için sızlatırmı ? Yaban eller bize yar mı ? Şimdi bıraktığın yerdeyim ![]() ![]() Sensiz uzun gecelerdeyim ![]() ![]() Gözlerim görmez oldu ![]() ![]() Artık hayat yalan oldu ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() Yandım kül oldum hasretinle , Dağıldı herşey heryerde , Bi gülüşün yeterdi hayalime , Yanma sırası artık Sende ![]() ![]() ![]() Şimdi bıraktığın yerdeyim ![]() ![]() Sensiz uzun gecelerdeyim ![]() ![]() Gözlerim görmez oldu ![]() ![]() Artık hayat yalan oldu ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() Dönemem terkettiğim hiçbir yere , Dolaşıp duruyorum sokaklarda , Dilimde o Son Duam ![]() ![]() ![]() Ben HiçKimseyi bu kadar SevMedimki ![]() ![]() Sonsuzluk gibi çıkıyordun sözde içimden , Umutsuz bir yakarış gibi , Hiç bitmeyecek bir hasret gibi ![]() ![]() Ben HiçKimseyi bu kadar sevMedimki ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|