![]() |
Aman Dikkat! |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Aman Dikkat!Ergun (Babahan) dün oldukça önemli bir yazı yazdı, Türk medyasına hitaben ![]() ![]() ![]() ![]() "Ama kendimiz birer general rolüne soyunmayacağız ![]() ![]() ![]() Ergun "Sivil General" derken kimi kastediyordu, biliyordum ![]() ![]() ![]() " Ben 21 yaşında Kürt asıllı bir genç kızım ![]() Aslım ne olursa olsun bu ülkede ve bu bayrak altında yaşamayı hiçbir şeye ve yere değişmem ![]() ![]() Ama insanlar ayrımcılığa başladılar bile ![]() ![]() ![]() İşte mesele bu ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ülkede 70 milyon insan yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve biz, Kurtuluş Savaşı'nı omuz omuza yapan Türkler ve Kürtler ve de diğer tüm azınlıklar yüzlerce yıldır bir arada yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() Bu PKK dediğimiz terörist gurup ise, sağdan say, soldan diz, 3 bini geçmez ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bu 3 bin, 70 milyonu allak bullak edebilir mi? ![]() ![]() ![]() En kötüsü de, bu 3 bin kişi, 60 milyonun gözünde kendisini, içinden çıktığı 10 milyonla özdeşleştirip, Türkiye'de kardeşi kardeşe düşürebilir, Türk-Kürt kavgası, nefreti, düşmanlığı yaratıp, asıl hedefi olan ülke bölünmesinin tohumlarını atabilir mi? ![]() ![]() ![]() Yapar ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün ülkenin içinde bulunduğu asıl tehlike budur ![]() ![]() ![]() Ergun kimi yazdı peki, adını vermeden? ![]() ![]() Niye üstü kapalı yazdı? ![]() ![]() ![]() ![]() Ertuğrul Özkök! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ülkenin en ünlü barış güvercini, en duygusal sevgi, dostluk, kardeşlik, aşk yazılarının imzası, son haftalarda müthiş bir şahin kesildi ![]() ![]() ![]() Ben Türkiye'nin 6-7 Eylül günlerine nasıl geldiğini iyi bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tuzağa düşmememiz lazım ![]() ![]() ![]() Medya! ![]() ![]() Yangına körükle giderek mi başaracağız bunu ![]() ![]() Emin Çölaşan'ın kovulması ve ardından yaptığı açıklamalar, Hürriyet'i de, Ertruğrul Özkök'ü de sarstı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ama çok soğukkanlı olmalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman Ertuğrul! ![]() ![]() Hıncal Uluç
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aman Dikkat! |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Aman Dikkat!öncelikle aman dikkat ikazına tüm gönlümle katılıyorum, Herşeyi bildiğini sanan (spor,magazin, siyaset, gezilecek gözülecek yerler, güzellik yarışmaları jüri üyeliği vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaten yazının son paragrafından da anlaşılacağı gibi bu kendi aralarındaki gazeteden atılma-kovulma hadisesinin bir iç hesaplaşmasıdır yapmak istediği, ben o yazıyı okludum Hncal Ulucun iddia ettiği gibi değil tam tersi, onun işaret etmek istediği birlik-beraberlik ve milli tepkinin esas gayesinden kaydırılıp telafisi zor sonuçlar doğurmamasını telkindi ![]() genel kurmay başkanı herhalde bu tür bir kayma görse bu mitingleri tertipedenlere ve katılanlara teşekkür etmezdi ![]() Bence birileri defilelere katılmalı, bedava yiyip içmek kaydıyla lüks yerleri köşesinde tanıtmalı,tv de pop güzel, pop star, pop manken yarışmalarında görev alıp geyik yapmalı, ciddi ve hassas konulara fazla karışmamalı çünkü haddini ve kapasitesini aşıyor ![]() konu için teşekkürler rahatsız, bu yazıyı adı geçeni asla okumadığım için sayende görmüş oldum ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|