Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubende hepatit b cıktı vede doktorlarımız hic bi tedavi önermedi

Soru:"Bende Hepatit B Cıktı Vede Doktorlarımız Hic Bi Tedavi Önermedi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bende Hepatit B Cıktı Vede Doktorlarımız Hic Bi Tedavi Önermedi"

hocam ben esra bende hepatit b cıktı vede doktorlarımız hic bi tedavi önermedi benim ne yapmam lazım bu konuda ben tedaviye gec kalmak istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevirim teşekkürler
YardDoçDr Nese Demirtürk

0503 09:15:06

HBV infeksiyonunun bir çok evresi vardır Bazı evrelerde hastaları "sağlıklı taşıyıcı" olarak tanımlarız ve bu evrelerde tedavi gerekmez Ancak en az yılda iki kez kontrol edilmesi gerekir Hastanın hangi evrede olduğunu anlamak için 6 ay süren aralıklı tahliller ve izlem yapmak gerekir Bu nedenle HBV infeksiyonları ile ilgilenen bir infeksiyon hastalıkları uzmanının takibine girmenizi ve düzenli olarak takiplerinizi endişelenmeden sürdürmenizi öneririm

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com