Soru:"Göz Kapağındaki Şişme"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Göz Kapağındaki Şişme"

Benim sorunum blefarit, doktora gittiğimde bana bu teşhisi koymuştu ve uzun süreden beri varmış İlaçlar verdi bana ve Allaha şükür şimdi gözlerimde yanma, batma gissi yok ama sağ göz kapağım diğerine göra biraz daha şiş buda benim asabımı bozuyor Doktorun bana sorun olmayacağını çok kötü durmadığını sölemişti ama dedim ya beni rahatsız ediyor sonuçta bu olayın yani sağ göz kapağındaki şişmeyi eskiye çevirecek bir yöntem varmı estetik veya başka bir türlü yöntem ?
Cevabınızı merakla bekliyorum hayırlı günler
Dr Editor Saglikdanis

16080606

Blefarit gelişiminde enfeksiyon yanında allerji ve görme kusurlarıda etkili olabilir tedavi edilen blefaritde ödem bir süre sonra çözülmesi ve düzelmesi beklenir bir süre beklemekle geçmeyen ödem için ekçareler aranması daha uygun olabilir altta yatan allerjik bir konjuctivit veya tedavi gerektiren bir görme kusuru olup olmadığınan emin olunuz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com