1 Saat |
|
|
#1 |
|
KRDNZ
|
1 Saat![]() Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlununu kapının önünde beklerken bulmuş ![]() Çocuk babasına: '' Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun? diye sormuş ![]() Zaten yorgun gelen adam ''Bu seni ilgilendirmez!'' diye cevaplamış Bunun üzerine çocuk: ''Babacığım lütfen, bilmek istiyorum!'' diye cevap vermiş ![]() Adam, ''İlla bilmek istiyorsan 20 dolar kazanıyorum '' diye cevap vermiş Bunun üzerine çocuk,''Peki bana 10 dolar borç verir misin?''diye sormuş ![]() Adam iyice sinirlernip: ''Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzerişeylerine ayıracak param yok; hadi derhal odana git ve kapını kapat!'' diye bağırmış ![]() Çocuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapatmış Adam sinirli sinirli bu nasıl böyle şeylere cesaret eder diye düşünmüş![]() Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşmiş ve çocuğa neden istediğini bile sormadığını düşünmüş; yukarı çocuğunodasına çıkmış ve kapıyı açmış ![]() Yatağında olan çocuğuna: ''Uyuyor musun?'' diye sormuş ![]() Çocuk ''Hayır '' demiş '' Al bakalım istediğin 10 doları![]() ![]() Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm,ama uzun ve yorucu birgün geçirdim ''Çocuk sev,nçle haykırmış:''Teşekkür ederim babacığım!'' Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkarmış,babasının suratına bakmış ve yavaşça paraları saymış Bunu gören adam iyice sinirlenerek: ''Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?'' diye sormuş Çocuk:''Ama yeterince yoktu!'' demiş ve paraları babasına uzatarak, ''İşte 20 dolar, LÜTFEN 1 SAATİNİ BANA AYIRIR MISIN?'' |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|