|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anoreksia, hastasıyımsorularınızın, yanıtları |
![]() |
Anoreksia Hastasıyım(Sorularınızın Yanıtları) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anoreksia Hastasıyım(Sorularınızın Yanıtları)Psikolog Uğur Dalan sorularınızı yanıtlıyor ![]() Psk ![]() Selam Uğur Bey Ben anoreksia hastasıyım bundan dolayı annem panik atak hastası oldu ve nöbetler geçiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, panik bozukluk tedavisi durumun şiddetine göre psikoterapi + ilaç tedavisi şeklinde yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selam iyi akşamlar efendim 21 yasındayım üniversite öğrencisiyim ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, bu posttravmatik stres bozukluğuna bağlı olarak gelişen bir durum olabilir ![]() ![]() Bana iki yıl kadar önce şizoaffektif teşhisi konuldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, bu durum için belirtileri bilmeden ve sizi görmeden bir şey söyleyemem fakat kontrollerinizi mutlaka ihmal etmeyin ve doktorunuzun verdiği ilaçları doktorunuz kesene kadar mutlaka kullanın ![]() Ben hayattan ne yapsam da hiç zevk alamıyorum lütfen bana yardımcı ![]() Hayattan zevk alamama depresif duygu-durumun klasik belirtisidir, fakat sadece bu belirti ile bir depresyondan söz edilemez ![]() ![]() ![]() Sayın doktorum hastalığım sabah erken uyandım yatağımdayım etraf anormal şekilde dönüyor ve mideme bulantı veriyor kusmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Merhaba, hastalığınıza sizi görmeden ve geniş bilgi almadan bir şey söylemem yanlış olur ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba ben bazı sıkıntılarımdan dolayı gittiğim doktor bana x hap önerdi ve ben kullanmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, kullandığınız ilaç bir antidepresandır ve piyasada sıklıkla kullanılan bir ilaçtır ![]() ![]() ![]() Merhaba ben 15 yaşında bir kızım ve ilkokulda sınıf arkadaşlarım alay etmeleri beni aşağılamaları yüzünden psikoloğa gittim bir süre sonra gerek kaldı diye bıraktık bu aşağılamalar dış görünüşüm yüzündendi boyumun kısalığı gözlük takmam gibi basit şeyler ileriki yıllarda da yaşıtlarıma göre ufak olmam herkesin dalga konusu oldu liseye gidiyorum hala böle eleştirilere mağruz kalabiliyorum bu eleştirilerden olsa gerek kendime hiç güvenim yok hem de hiç suratım asık hayattan vazgeçmiş gibiyim güzellik çirkinlik deil sorun sadece ben bildim bileli insanların eleştirmesi yeni biriyle tanışırken utanıyorum inanın yaşım küçük gibi davranıyorum sanki sizce bende ki sorun ne ![]() Merhaba, daha küçük yaştan itibaren çevreden yapılan bu olumsuz eleştiriler kendinize olan güveninizin yıkılmasına ve benlik saygınızın düşmesine neden olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba ben sekiz senedir panikatak tedavisi görüyorum dört senedir buna depresyonda eklendi tam bir tedavi için psikoterapide gereklimidir sekiz yıldır ilaç kullanıyorum ![]() ![]() Merhaba, panik bozukluğun tedavisi psikoterapi ve ilaç tedavisi nin beraber yürütülmesi ile yapılırsa nüks etme oranı oldukça azalır ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba abim çok takıntılı acaba tedavisi var mı? Merhaba, psikolojide obsesif-kompulsif bozukluk olarak adlandırılan takıntılı düşünce-davranış bozukluğunun tedavisi vardır ![]() ![]() 3 yıldır panik atak tedavisi görüyordum bundan 20 gün önce hormon testlerinde nodulsuz iç guatr çıktı aşırı sınırlıyım dr söylemesine göre guatr depresyona bile sebep olabiliyormuş sizin görüsünüz nedir bu konuda ![]() Doktorunuz haklı guatr pek çok psikolojik probleme de sebebiyet verebilir ![]() ![]() Psikolog Uğur Dalan Es-Med Sağlık Hizmetleri www ![]() ![]() Kaynak: Ekolay |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|