![]() |
Yaşanmış Fıkra Gibi Olaylar(Karadenizden) |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Yaşanmış Fıkra Gibi Olaylar(Karadenizden)![]() ![]() İnadindan eldi -Hoca Memet eldi -Sapasağlam adam idi, niye eldi? -Acindan eldi -Uşağum hiç bi Laz acindan elmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şey yapamaz mıyız? Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Arif Akmermer, televizyonu adına açık havada bir müzik programı düzenleyecektir ![]() - Hocam Salı günü hava nasıl? - Yağışlı ![]() - Bir şey yapamaz mıyız? Osman amca kısa kes Kaçkar TV’de atma türkü yarışmasının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Osman Efendioğlu hem faks hem de telefonla gelen isteklere cevap vermektedir ![]() Yine bir akşam program normal süresini hayli aşmıştır ![]() - Osman amca kısa kes, eve gideceğiz Efendioğlu istek sandığı notu alır ve konuk müzisyenlere dönerek canlı yayında okur: -Evet arkadaşlar, “Osman amca kısa kes, eve gideceğiz” bu eseri hanginiz seslendirecek? ![]() ![]() Ne zamanun Fadimesi ![]() ![]() Çanava’dan Lıkooğlu Hanife hala yüz yaşına gelmişti ![]() Bir gün 75 yaşındaki kızı Fadime ölünce kulağına bağırırlar: - Hanife hala Fadime öldü ![]() - “Eeee ![]() ![]() ![]() - Bu kadar yıl doyamadın mı? diye soranlara da cevap olarak: - Çorba mi idi ki doyaydum? ![]() ![]() Kırk yılda bir ![]() ![]() ![]() Celal Memişoğlu esprili ve renkli kişiliğiyle Rize’nin unutulmaz isimleri arasındaki yerini almıştır ![]() ![]() Mebus, “Ne bu iltifat?” diye sorunca Celal hemen cevabı yapıştırır: - Nasıl iltifat etmeyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pazar’ın bir köyünde genç delikanlı üzerine bir korku geldiği için annesi tarafından okuması için hocaya gotürülür ![]() Hoca çocuğu dualarla okuduktan sonra cam bardağa su doldurur ve bütün dikkatini vererek içine bakmasını söyler ![]() ![]() ![]() -Hocam, gördüm gördüm der ![]() Hoca: -Ne gördün? diye sorar ![]() -Paşabahçe 33 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|