![]() |
Bitanesine! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bitanesine!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıkıca sarılabilmeliyim, Üşüdüğümde Isıtmalısın beni yüreğinle ![]() ![]() ![]() Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı, ![]() ![]() Tesellin olmalıyım ![]() Acılara gülümseyebilmelisin ![]() Küçük bir tebessümün Bazen de, Koca bir yürekten akan S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i ![]() Sevdamız sınırsız olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurutmalısın, acıları ![]() Yüreğindeki sayfalarda ![]() Umut olmalı, Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın ![]() Hüzünlerden, kederlerden ![]() Hayat bulmalısın, İşte yaşamak bu'' demelisin, Gözlerimi düşündükce ![]() Daha fazla sevmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizlemeden gözyaşlarımızı ![]() a ğ l a y a b i l m e l i y i z Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z Sığınağın olmalıyım ![]() Zorlukları,korkuları Birlikte yenmeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde olmalısın ![]() Yoksan yanımda bile ![]() Hissetmeliyim varlığını, Fizan da olsan bile ![]() ![]() ![]() Tutkunsam, yanıksam, Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçilmezin ben, Vazgeçilmezim sen, Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben ![]() ![]() ![]() Paylaşılmazım sen ![]() ![]() ![]() ![]() Canım olmalısın, ![]() Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canın olmalıyım, ![]() Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B İ T A N E S İ N E ![]() ![]() S e v i y o r u m S e n i ![]() alıntı
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() ben sen olmalıyım sende ben ![]() çok güzel ellerine sağlık suskun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Teşekkür ederrim bbk vaktini ayırıp okduğun için:))seninl,kiler kadar güzel değil ama idare et:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ezeLmc
|
![]() gercekten cok gusel siirlerin suskun , senın bu duygusallıgına asık olmamak elde degıl |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() suskuuun:s yanlış görüyorum değilmi?yeni farkettim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |