Aşk.... |
|
|
#1 |
|
enb
|
Aşk....en sevdigim şiir buyrun bakalım sizde beğenecek misiniz? AĞLA SÖZLERİM ALLAH ım şahit ![]() ![]() aşk![]() ![]() aşkı öğrendim![]() ![]() bebeğim![]() ![]() bebek gibisin![]() ![]() BEN Bİ TEK EYLÜL İSMİNİ BİLİYORUM BİGÜN OLUR YA![]() ![]() bilmiyorum ki![]() ![]() bu gece de sendeyim![]() ![]() çok mu şey istiyorum![]() ![]() diyemedim![]() ![]() eylül![]() ![]() GERİ GEL gitme![]() ![]() gitmeyi düşünme![]() ![]() KARŞILIKSIZ BU BENDE Kİ AŞK![]() ![]() KURŞUN MİSALİ MÜMKÜNSE BENİ UNUTMA OLMAZLIĞINLA BENDE Kİ SEN![]() ![]() ![]() sadece sen![]() ![]() sendeyim![]() ![]() sendeyim![]() ![]() seni çok seviyorum![]() ![]() seni seviyorum![]() ![]() seni yaşıyorum![]() ![]() SON Bİ CÜMLE GİBİ SON MEKTUP SON NEFESİMDE BİLE![]() ![]() SON SÖZÜMDÜN SÖYLE UNUTABİLSEM YARIM KALAN YÜREK yaşamalı mıyım???ölmeli miyim??? YORGUN BİR UMUT YÜREK KALPTEN DİLE ŞAİR zamansız ve imkansız gidiyorum![]() ![]()
|
#3 |
|
aalperennn
|
tsekkürler
| Görünüm Modları | |
|
|