![]() |
Sakın Kımıldama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakın Kımıldama![]() * Yerde üzerinde tehlikeli çöpler yazan bir kutu var, içimdeki insanı alıyorum ve onun içine atıyorum ![]() * Gökyüzünde de olsa ayakları hep yerdedir ![]() ![]() ![]() * Acı ne aldatıcı, nasıl da koşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() * Mahremiyet zor bir alandır ![]() ![]() ![]() * Artık nerede olduğumu anlayamaz haldeyim ![]() ![]() ![]() ![]() * Gerçekten karanlık ve su gerçekten çok fazla ![]() ![]() ![]() * Hiçbirimiz yaşamayacağız, ne olursa olsun, bu sirk sona erecek, nesnelerin, karanlıkta arabaların, siste ışıkların, bir cama yansıyan gözlerin bu her yerdeki kıvırmaları bitecek ![]() ![]() ![]() * Hayat boş, elden kaçmış kutular deposudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Aşk anlatılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() * Mutluydum, mutlu olduğumuzu asla fark etmeyiz Angela ve neden iyi bir duygunun anlaşılması bizi hep hazırlıksız, kayıtsız bulur, diye kendi kendime sordum ![]() ![]() ![]() ![]() * Gitmemiz gerekiyorsa, hayat götürüyor ![]() ![]() ![]() * Seni seven insan her zaman vardır, Angela, seni tanımadan önce vardır, senden önce vardır ![]() ![]() ![]() * Her aşk öyküsünün, kanıta ihtiyacı vardır ![]() ![]() * Yaşandığı gibi ölünür ![]() ![]() ![]() Margaret Mazzantini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|