Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aleyhte, cesaretlenmek, çevirmek, dua, için, lehine, okunacak, olan, şeyleri

Cesaretlenmek Ve Aleyhte Olan Şeyleri Lehine Çevirmek İçin Okunacak Dua...

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cesaretlenmek Ve Aleyhte Olan Şeyleri Lehine Çevirmek İçin Okunacak Dua...

ayete'l_kürsi'yi 178 okuduktan sonra aşağıda zikrolunan duayı okuyan kimseye kuvvetli bir cesaret gelirhiç bir şeyden korkmaz olur,aleyhinde ki sebebler lehine döner

bismillahirramanirrahim

allahümme aminün min külli şey'in haifün fe biemnike min külli şey'in ve havfi külli şey'in minke amini mimma ehafü ve ahzeru inneke ala külli şey'in kadir ya settaru'stürni ! ya settaru stürni! bi setrikellezi seterte bihi ala zalike fela aynün terake vela yedün tesılü ileyke ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ve selleme bi rahmetike ya erhamerrahimin

''rahman ve rahim olan allah'ın adıyla

ya rabbi!sen herşeyden emin ve salimsinher şey senden korkmak halindedirher şeyden salim ve amin olmanın vesilesiyle ve her şeyin senden korkması vesilesiyle beni,korktuğum ve korunduğum her şeyden emin ve salim kılgerçekte sen korktuğum ve korunduğum her şeyden emin ve salim kılgerçekte sen,her şey üzerine kadirsin

ey settar olan allah'ım,beni setret!

zatın görünmesini onunla engellediğin engelle beni örtbundan böyle gözler seni görmez,eller sana ulaşmazefendimiz muhammed(sav)'in al'inin ve ashabının üzerine rahmetin sebebiyle rahmetler ve eminlikler yağdırey rahmet edicilerin en merhametlisi olan allah'ım!''

rivayet olundu ki: her kim besmele_i şerifey'i 625 kere yazar da yanında taşırsa,allahü teala ona büyük bir heybet ve cesaret verirkimsenin ona kötülük yapmaya cesareti olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com