![]() |
Akla Ziyanr Yorumlar |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Akla Ziyanr Yorumlar1) Ağzınla kuş tutsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Çakar 2) "İyi püskürtmüş! ![]() ![]() Şansal Büyüka (Hakeme tüküren oyuncu için) 3) "İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un şeyinden oldu ![]() ![]() ![]() Turgay Şeren 4) "Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu 5) Muhabir kız: (2 dakika röportaj yaptıktan sonra) Peki Rıza, ama kısa bir aramız var, ben seni bırakmıyorum ![]() ![]() ![]() Rıza Çalımbay: Bırakma 6) "Zago'nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor ![]() ![]() ![]() Show Radyo spikeri (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında) 7) "Gooool!!! Durum 2-1 hatta 3-1 ![]() ![]() ![]() Juventus - Udinese maçında Tv8 spikeri (Juventus'un 3 ![]() 25 ![]() ![]() ![]() ![]() -Ah Arif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9) "Yediğimiz golü önceden çalışmıştık! ![]() ![]() Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca (Galatasaray maçı sonrasında) 10) "Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah önemli bir şeyi yoktur ![]() ![]() ![]() Fatih Terim (Olympiakos maçı sonrasında) 11) Erman Toroğlu: Çeldi ![]() ![]() ![]() Şansal Büyüka: Çaldı ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu: Çeldi ![]() ![]() ![]() Şansal Büyüka: Çaldı ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu: Çeldi, çaldı işte ![]() ![]() ![]() 12) "Tenceren dibin kara, seninki senden kara ![]() ![]() ![]() Tanju Çolak 13) "Futbolda uğur yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu (Gazete yazısında) 14) "Alırız!" Elazığspor Başkanı Baki Aydın ("Elazığspor'un kondisyonu yok" diyen muhabire yanıtı) 15) "Baba, ama Noel Baba gibi her lafa giriyorsun! ![]() ![]() Ziya Şengül (Ahmet Çakar'a) 16) "Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi laf sokamaz ![]() Başlayayım mı laf sokmaya?" Ahmet Çakar (Programın başından beri kendisine laf sokan Ziya Şengül'e) 17) Ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış ![]() ![]() ![]() Güntekin Onay: Tam sayısı 22 ![]() ![]() ![]() Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben ![]() 1 Erman Toroğlu: Şimdi hocam yan hakem n'apıyo, Tommiks falan mı okuyor? Şansal Büyüka: Aman hocam ya, ben de okuyorum! 19) Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç! ![]() ![]() Sabri Ugan 20) Erman Toroğlu: Türkiye'de 3 büyük takım var: 1)Beşiktaş, 2)Galatasaray, 3)Beşiktaş ![]() ![]() ![]() Şansal Büyüka: Tamam hocam da pozisyona bi göz atsaydık hiç olmazsa ![]() ![]() 21) "Hasan Şaş şöyle eliyle 'Allah belanı versin hocam' gibilerinden bir hareket yaptı ![]() ![]() ![]() Süper Fm'de Galatasaray-Fenerbahçe maçı spikeri 22) "Hiçbir Beşiktaşlı yönetici maymun değildir, Beşiktaş başkanı da hayvan terbiyecisi değildir, Beşiktaş yönetim kurulu da hayvanat bahçesi değildir! ![]() ![]() Ahmet Çakar (İstifa eden Beşiktaşlı yöneticinin "Yönetim kurulunda maymun gibiydik!" sözünü değerlendiriyor) 23) "Karpuz yata yata büyür, futbolcu oynaya oynaya oynar ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu 24) "Dünden bugüne bir günde gelinmez ![]() ![]() ![]() Hıncal Uluç (Beşiktaş'ın değişen oyun tekniği ile ilgili muhteşem yorumu) 25) "İlhan'ın henüz iki 45 dakika yani bir 90 dakika çıkaracak gücü yok ![]() ![]() ![]() Ahmet Çakar 26) " Ronaldo ile İ ![]() ![]() ![]() Kazım Kanat 27) -Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler ![]() ![]() Ümit Aktan, Grasshopers-Galatasaray maçında 2 Rangers-Fenerbahçe maçında Fener'in kaçırdığı bir pozisyondan sonra Ziya Şengül: -Bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29) -Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut ![]() ![]() ![]() Bülent Karpat 30) Can Bartu, ATV'de Besiktaş maçını yorumlarken: -Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum ![]() ![]() ![]() (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır) 31) Manchester Utd-Galatasaray maçında Cantona Stumpf'a yaptığı faulden sonra özür dilerken: -Bir Fransız bir Almandan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor ![]() Ümit Aktan 32) -Eee tabi sevgi olayı Ercan ![]() ![]() ![]() (Italyan hakem Collina oyundan çıkan Hagi'nin elini sikinca Tanju'nun Ercan Taner'e ettigi laf) 33) Abidin Aydogdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: -Evet Zidan'dan fantastik hareketler ![]() ![]() ![]() 34) Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: -Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir ![]() Ümit Aktan 35) 8-0 lık İngiltere maçında 5 ![]() ![]() -Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk ![]() 8 ![]() -Maç bitti hala gol yiyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|