![]() |
Portakallı Mus-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Mus-1![]() 1 su bardağı portakal suyu 2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu 4 yumurta sarısı 1 su bardağı tozşeker 2 yaprak jelatin 1 su bardağı süt kreması Süsleme için: 2 portakal 1 su bardağı tozşeker 8 çorba kaşığı su Hindistancevizi rendesi Portakallı mus: Portakal suyu ve rendelenmiş portakal kabuğunu bir kapta kaynatmadan ısıtın ![]() Yumurta sarılarını tozşekerle bir kâsede köpük köpük oluncaya kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süt kremasını çırpıp soğuk karışıma yedirerek ekleyin ![]() ![]() Sekiz kaşık suyu 1 bardak tozşekerle kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musu servis tabağına ters çevirin ve etrafını şurupta beklettiğiniz portakal dilimleriyle süsleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|