![]() |
Kremalı Ve Mısırlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Ve Mısırlı Pilav![]() 2 su bardağı baldo pirinç 4 su bardağı su 100 gr konserve mısır tanesi 100 gr konserve bezelye 3 çorba kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı süt kreması Tuz, karabiber Kremalı ve mısırlı pilav: Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda yarım saat bekletin ![]() ![]() Bezelye ve mısırın suyunu süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan sıvıyağı bir tencerede ısıtıp pirinci hafif kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|