![]() |
Mantarlı İmambayıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı İmambayıldı![]() 1 çay bardağı riviera zeytinyağı 4 küçük patlıcan 500 gr mantar 3 domates, 2 soğan 2 sivribiber 4-5 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tozşeker 2 su bardağı su 3-4 dal dereotu, tuz Mantarlı imambayıldı: Patlıcanların saplarını kesmeden alacalı soyun ![]() ![]() ![]() Mantarları temizleyip dilimleyin, kararmaması için limonlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanların ortasını karnıyarık şeklinde keserek açın ![]() ![]() Zeytinyağı, su, tuz ve tozşekeri tencereye alın ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : Servisten önce imambayıldının üzerine birer tatlı kaşığı sızma zeytinyağı gezdirirseniz daha lezzetli olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|