![]() |
Meyve Pelteli Şeftali |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyve Pelteli Şeftali![]() 1 kg şeftali 300 gr dondurulmuş veya taze ahududu 15 kayısı 1 tatlı kaşığı nişasta 1 ![]() 1 kahve fincanı su Süslemek için 4 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı Meyve pelteli şeftali : Şeftalileri soyup ortadan ikiye kesin ve çekirdeklerini çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimlenmiş şeftalilerin yarısını servis kadehlerine paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|