![]() |
Kaside İ Bürde(Yardim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaside İ Bürde(Yardim)Merhaba sayin Dua kardeslerim ![]() gunlerdir belki aylardir yuregimde beni burkan bi sorunum war tesadufnen nette dilek dualarini ararken Kaside i bÜRde adina bi dua Buldum Aynen alinti olarak yayinlyiorm aramizda forumda okdr cok dua eden we yardim isteyen insan warki merak ettim Bu dua yi okuyup da etkisi olan warmi artik kafa karistiran bi okdr cok dualar göriyormki kimisi semada kimisi zuhre saatinde okunuyor insanlari artik duadan sogutuorlar bazilarise '' Duayi okudum aksine beni terk etti sevgilim diyorlar '' insan ürküyor o yuzden merakla sizlere danismak istedim Kaside_i bürde`den bir bölüm her murat için denemistir Diye yaziLmis Bir kimse abdest alip 2 rekat namaz kildiktan sonra kibleye karsi oturup 1001 defa "Huve`l habibullezi turca sefaatuhu Li_külli havlin mine`l ahvali muktahimi" manasi: o öyle bir sevgilidir ki insani sikintiya bogan her güçlük ve siddet aninda onun sefaati umulur ![]() Her yüz basinda bir defa: Mevlaya salli ve sellim daimen ebeda daimen ebeda ala Habibike hayri`l_halki kullihimi" demelidir ![]() 1001 kere okunduktan sonra dilegini dilemelidir ![]() ![]() ![]() SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN CEVAP WEREN MUMIN LERDEN |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|