Kaside İ Bürde(Yardim)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaside İ Bürde(Yardim)

Merhaba sayin Dua kardeslerim
gunlerdir belki aylardir yuregimde beni burkan bi sorunum war
tesadufnen nette dilek dualarini ararken Kaside i bÜRde adina bi dua

Buldum Aynen alinti olarak yayinlyiorm aramizda forumda okdr cok dua eden we yardim isteyen insan warki merak ettim Bu dua yi okuyup da etkisi olan warmi
artik kafa karistiran bi okdr cok dualar göriyormki kimisi semada kimisi zuhre saatinde okunuyor insanlari artik duadan sogutuorlar bazilarise '' Duayi okudum aksine beni terk etti sevgilim diyorlar '' insan ürküyor o yuzden merakla sizlere danismak istedim

Kaside_i bürde`den bir bölüm her murat için denemistir Diye yaziLmis

Bir kimse abdest alip 2 rekat namaz kildiktan sonra kibleye karsi oturup 1001 defa "Huve`l habibullezi turca sefaatuhu Li_külli havlin mine`l ahvali muktahimi"
manasi: o öyle bir sevgilidir ki insani sikintiya bogan her güçlük ve siddet aninda onun sefaati umulur
Her yüz basinda bir defa:
Mevlaya salli ve sellim daimen ebeda daimen ebeda ala Habibike hayri`l_halki kullihimi" demelidir
1001 kere okunduktan sonra dilegini dilemelidirCenab_i Hakkin reddetmeyecegi kuvvetle muhtemeldirTabii hulusi bir kalp ile yalvarmak lazimdir peki bunu aramizda deneyn warsa bana nsl yaptini ve dilegi kabul olup olmadni yardimci Olurmu??

SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN CEVAP WEREN MUMIN LERDEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com