Yineya Yine Yardım Edin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkdaşlar rüyamda gördüğümü söylemştm ama bu rüyalar gitgide şiddtlniyo yine eskisi gibi iğrenç şeyler görmeye başladım yine dün gece rüyamda benle tensel temas kurdular üstelik her gece oluyor bu ve üstelk yatarken cenabet falanda değilim yada ne biliym cinsi şeyler düşnüerek yatmıyorum ama yine giriyolar rüyama üstelk okdr gerçekçiki gerçktn yaşıyorum sabah kalktğmda srtımda tırnak izleri bile görüyorum bugün yine gördm sırtımda 3 tane tırnak izi8 ve dün gce sadce bununla kalmadı rüyamda burnumu kırıyolardı feci derecede korktm rüyamda burnum resmen kemiğine doknuyodm kırıldını elimle hisediyodm çok korkmştm rüyamda kimin kırdnı bilmiyorum ama yalvarıyodum yapmayın yada düzltelim bunu die birilerine yalvrıyodum baba görnmüyolar ama görnmeyerek rahtsz edip hayatımı mahvediyolar delircem yorumlarınızı bekliyorum arkdşlarım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

mavi_safir21 Nickli Üyeden Alıntı

arkdaşlar rüyamda gördüğümü söylemştm ama bu rüyalar gitgide şiddtlniyo yine eskisi gibi iğrenç şeyler görmeye başladım yine dün gece rüyamda benle tensel temas kurdular üstelik her gece oluyor bu ve üstelk yatarken cenabet falanda değilim yada ne biliym cinsi şeyler düşnüerek yatmıyorum ama yine giriyolar rüyama üstelk okdr gerçekçiki gerçktn yaşıyorum sabah kalktğmda srtımda tırnak izleri bile görüyorum bugün yine gördm sırtımda 3 tane tırnak izi8 ve dün gce sadce bununla kalmadı rüyamda burnumu kırıyolardı feci derecede korktm rüyamda burnum resmen kemiğine doknuyodm kırıldını elimle hisediyodm çok korkmştm rüyamda kimin kırdnı bilmiyorum ama yalvarıyodum yapmayın yada düzltelim bunu die birilerine yalvrıyodum baba görnmüyolar ama görnmeyerek rahtsz edip hayatımı mahvediyolar delircem yorumlarınızı bekliyorum arkdşlarım

Selamün aleyküm kardeşim; sen daha evvel cinle ilgili bir kitap okudun mu?Eğer okudunsa muhakkak ki sen bilmeden cinleri çağırmışsınOnları def etmek için Ayet-el Kürsi'yi bol bol okuFelak ve Nas surelerine de okumaya devam etRüyanda bunları sakın okuma diye rahatsız edeceklerOnların her tehditine karşı hiç korkmaBu sana gelenler kafir cinlerdirSabahlayin kalktığında cünüp oluyorsan yıkanman gerekiyor
Namaza başla ve devamlı Rabbimle irtibat kur!Yani Ayet-el Kürsi'yi sürekli oku sana yaklaşamazlarAyet-el Kürsi onları fena halde yakıyor ve bundan kaçıyorlarSen yatarken Ayet-el Kürsi'yi dilinden eksik etmeSeni tehdit etmelerine de sakın inanmaAyet-el Kürsi onların hakkından gelmektedir vesselam
Namaza başlamanı şiddetle tavsiye ederim
Allah seni bu gibi yaratıklardan tez zamanda kurtarsın diyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

çok saol canım kardeşim ama ben duada okusam oluyo bunlar ben bikeresnde annem beni bi hocya götrmüştü o hoca bana muska yazmştı gerçktn beni rahatsz edn cinler oldunu oda söylemşti çünkü ben çok uğraştım bunlarla daha önce ama bilinçli olrak onlar hakkında biliyordm çok okuyup araştırmıştm görmk için onları ben onlardn korkmuyorum sadce beni rüyamda korkutmaya çalışıyorlar görsem ben korkmam ama bu iğrenç rüyalar nie neden sadce ben görüyorum burda okdr kşinin yazdıklarını okudum kimse benim gibi şeyler görmüyo (( zaten allah kimsenin başına vermesn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com