![]() |
Yineya Yine Yardım Edin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yineya Yine Yardım Edin..arkdaşlar rüyamda gördüğümü söylemştm ama bu rüyalar gitgide şiddtlniyo yine eskisi gibi iğrenç şeyler görmeye başladım yine dün gece rüyamda benle tensel temas kurdular üstelik her gece oluyor bu ve üstelk yatarken cenabet falanda değilim yada ne biliym cinsi şeyler düşnüerek yatmıyorum ama yine giriyolar rüyama üstelk okdr gerçekçiki gerçktn yaşıyorum sabah kalktğmda srtımda tırnak izleri bile görüyorum bugün yine gördm sırtımda 3 tane tırnak izi8 ve dün gce sadce bununla kalmadı rüyamda burnumu kırıyolardı feci derecede korktm rüyamda burnum resmen kemiğine doknuyodm kırıldını elimle hisediyodm çok korkmştm rüyamda kimin kırdnı bilmiyorum ama yalvarıyodum yapmayın yada düzltelim bunu die birilerine yalvrıyodum baba görnmüyolar ama görnmeyerek rahtsz edip hayatımı mahvediyolar delircem yorumlarınızı bekliyorum arkdşlarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yineya Yine Yardım Edin..mavi_safir21 Nickli Üyeden Alıntı arkdaşlar rüyamda gördüğümü söylemştm ama bu rüyalar gitgide şiddtlniyo yine eskisi gibi iğrenç şeyler görmeye başladım yine dün gece rüyamda benle tensel temas kurdular üstelik her gece oluyor bu ve üstelk yatarken cenabet falanda değilim yada ne biliym cinsi şeyler düşnüerek yatmıyorum ama yine giriyolar rüyama üstelk okdr gerçekçiki gerçktn yaşıyorum sabah kalktğmda srtımda tırnak izleri bile görüyorum bugün yine gördm sırtımda 3 tane tırnak izi8 ve dün gce sadce bununla kalmadı rüyamda burnumu kırıyolardı feci derecede korktm rüyamda burnum resmen kemiğine doknuyodm kırıldını elimle hisediyodm çok korkmştm rüyamda kimin kırdnı bilmiyorum ama yalvarıyodum yapmayın yada düzltelim bunu die birilerine yalvrıyodum baba görnmüyolar ama görnmeyerek rahtsz edip hayatımı mahvediyolar delircem yorumlarınızı bekliyorum arkdşlarım Selamün aleyküm kardeşim; sen daha evvel cinle ilgili bir kitap okudun mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namaza başla ve devamlı Rabbimle irtibat kur! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namaza başlamanı şiddetle tavsiye ederim ![]() ![]() Allah seni bu gibi yaratıklardan tez zamanda kurtarsın diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yineya Yine Yardım Edin..çok saol canım kardeşim ama ben duada okusam oluyo bunlar ben bikeresnde annem beni bi hocya götrmüştü o hoca bana muska yazmştı gerçktn beni rahatsz edn cinler oldunu oda söylemşti çünkü ben çok uğraştım bunlarla daha önce ama bilinçli olrak onlar hakkında biliyordm çok okuyup araştırmıştm görmk için onları ben onlardn korkmuyorum sadce beni rüyamda korkutmaya çalışıyorlar görsem ben korkmam ama bu iğrenç rüyalar nie neden sadce ben görüyorum burda okdr kşinin yazdıklarını okudum kimse benim gibi şeyler görmüyo (( zaten allah kimsenin başına vermesn |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|