Buyu Yapanlar Hakkinda Hukum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buyu Yapanlar Hakkinda Hukum

Arkadaslar affiniza siginarak sizlere birsey danismak istiyorum
Bildigim kadariyla birileri bana buyu yapmis, Dinimizde buyu yapanda , yaptiranda atestedir diye bir uyari var
Diyelimki bana buyu yapan kisiyi bulduk, bana yaptigi buyuyu bozdurduktan sonra bu insani(!) oldurmek caizmidir ?
Acikcasini soyleyeyim, eger bana buyu yapan kisiyi bulsam ilk soracagim soru bana neden buyu yaptigi ve benim ona bir kotulugumun olup olmadigidir Kotulugun yok ama bana para verdiler bende yaptim dese ve bende onun kafasini govdesinden ayirsam dinen sevap islemis olurmuyum?
Kusura bakmayin biraz uc bir ornek oldu ve gidipte herhangi birini oldurecekte degilim ama gercekten merak ettim
Buyu yapan kisi beni hic tanimadigi halde kul hakki yemiyormu ? Allah'a mahserde bunun hesabini nasil verecek ?
Sahsim adina ne bana buyu yaptirana nede yapana hakkimi zerre kadar helal etmiyorum Dilerim Allah onlara ne bu dunya'da nede obur dunyada bir an olsun rahat yuzu gostermez Yedikleri icitiklerini kan olup kussunlar, insaAllah dermansiz bir hastaliga yakalanirlar ve can cekise cekise geberirler
Allah onlara elem dolu bir olum nasip etsin, insaAllah mahser gunune kadar mezarlarinda bile rahat uyuyamasinlar

Aminnnnnnn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com