![]() |
Siz Nasıl Uyuyosunuz..... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Siz Nasıl Uyuyosunuz.....6 ortak uyku pozisyonu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetus / cenin yatışı ![]() ![]() Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kollar yanda dik yatış ![]() ![]() Çoğu kişi kollarını her iki tarafa sarkıtıp dik şekilde uyuyamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı duruşunda yatış ![]() ![]() Her iki kolunu kıvırarak ellerini yastığın yanına veya omuz hizasına koyan kişiler doğal insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() Asker yatışı ![]() ![]() Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, ağzı sıkı kişilerdir ![]() ![]() ![]() Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış ![]() ![]() Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın üzerinde olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, topluluk, sürü halinde yaşamayı sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz yıldızı yatışı ![]() ![]() Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açık, bacakları sağa ve sola açık biçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar ![]() ![]() ![]() Hangi pozisyon sağlıklı? Sağlık açısından yüzü koyun yatmak sindirimi durdurur, deniz yıldızı ve asker pozisyonlarında horlama ile sıkça karşılaşılır, kötü uyunmasına neden olur ![]() kolay nefes alınan düz bir yatış gece boyunca sağlıklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Fetus / cenin yatışı ![]() ![]() Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gercektende dogru teşekkürler tatia |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ee, bu yüzde beşlik kısım ne olacak peki? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() valla isimsize katılıyorum ben yatma şekillerin hepsini kullanıyorum:)çok sağıma soluma dönerim ben:))Bunların hepsinide bir gecede kullanırım:sm_rolleyes::sm_sleep:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Fetus / cenin yatışı ![]() ![]() Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçkten çok doğru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() forumda büyük karekter kullanmak yasaktır sevgili 02yakup dikkatinize!
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|