![]() |
Halüsinasyon Görüyor Muyuz?/Kenan İşık... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halüsinasyon Görüyor Muyuz?/Kenan İşık...Ekonomik krizin patladığı o malum günden hemen sonra bizim bacanağa bir haller oldu ![]() Ne uyku, ne durak! ![]() ![]() Ne yemek, ne içmek! ![]() ![]() Alıp doktora götürdüm ![]() Doktor şöyle bir baktı bacanağa, 'Borsacı mısınız?' dedi son derece sıradan bir ifadeyle! ![]() ![]() Şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktım ![]() Adam ruh doktoru değil, falcı ![]() ![]() Meğer bacanakla aynı dertten muztarip pek çok hastası varmış ![]() ![]() ![]() Bacanağın durumunun emsallerinden daha vahim olduğunu söyledi ve mal bulmuş Mağribi gibi hemen hastaneye yatırdı ![]() ![]() ![]() İşe, güce dalıp unuttum bacanağı ![]() İki gün önce beni çağırtmış ![]() ![]() Daha kapıdan girer, girmez pür telaş 'Kapat kapıyı' dedi ![]() ![]() ![]() Dediklerini yaptım ![]() 'Gel' dedi, 'Gel otur şöyle! ![]() ![]() 'Bacanak iyi misin?' dedim ![]() Sanki etrafta bizi dinleyen birileri varmış gibi sağına, soluna baktı iyice sokuldu bana 'Boşver şimdi benim iyi olup, olmadığımı da, anlatacaklarımı dinle ![]() ![]() 'Bu iyice kafayı yemiş' diye geçirdim aklımdan ![]() Sanki aklımdan geçeni okumuş gibi, 'Ben anlatayım da sen yine inanma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Dur bakalım bacanak', dedim ![]() Sanki beni hiç duymamış gibi 'Yirmi dakika' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durdu bacanak, gözlerime diktiği gözleri çakmak, çakmaktı ![]() ![]() ![]() 'Dur hele sakin ol' dediler Ecevit'e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sustu ve yatağa uzandı usulca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini kapadı ![]() ![]() ![]() ![]() Minik drajelerin bir kısmını bütün, bir, ikisini de ikiye bölüp yutturdu bacanağa ![]() ![]() ![]() İlaçlar hemen etkisini göstermiş gibi yeniden dikildi bacanak ve kaldığı yerden salvolarına devam etti ![]() 'Pazartesi oldu bu olay' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakikaten de benim bacanak borsada ünlüydü ![]() ![]() Bacanağın sesi yine düştü, yüzü gölgelendi ![]() ![]() ![]() 'Bir baktım ekranda bir şeyler oluyor', diye devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bacanak krizi farketmişti ama olanlar olduktan, iş, işten geçtikten sonra ![]() 'Eee! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Hayır' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim bacanak gazozuna tenis oynarken bile yenilgiyi kabul etmez ![]() ![]() Haline içim acıdı ![]() ![]() ![]() Hırpalanmış ruhunun zorlamalarıyla iyice bitkin düşen bedenini yeniden bıraktı yatağa ve belli belirsiz bir şeyler mırıldanmaya başladı ![]() ![]() ![]() Sayıklıyordu ![]() ![]() ![]() Kulak verdim 'Güvercinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen doktoru çağırdım ![]() 'Halüsinasyon' dedi doktor ![]() 'Hastalık biraz ağır seyrediyor! ![]() ![]() Canım ülkem düştü aklıma ![]() ![]() ![]() Derin bir iç geçirdim! ![]() ![]() Kenan Işık |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|