![]() |
Fındıklı Ekmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıklı Ekmek![]() 500 gr tam buğday unu 300 ml ılık su 5 gr kuru maya 1 su bardağı fındık 3 yemek kaşığı haşhaş tohumu Yarım çay bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Tuz Fındıklı ekmek: Un, maya, ılık süt, tuz, ılık su, haşhaş tohumu ve yağı geniş bir kasede karıştırarak yoğurun ![]() ![]() Hamura fındıkları ekleyip tekrar yoğurun ![]() ![]() Mayalanan hamurun üzerine bıçakla derin çizikler yapıp un serpiştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|