Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dereotlu, kabaklı, tartölet

Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet





Hamuru için
200 gr tereyağı
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un

üzeri için
1 büyük kabak
1 soğan
100 gr beyaz peynir
Yarım demet dereotu
2 yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Kabaklı ve dereotlu tartölet:
Geniş bir kapta tereyağı, yumurta, yoğurt, kabartma tozu ve tuzu iyice karıştırın Elenmiş unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun üzerini bir bezle örtüp 15 dakika dinlendirin Hamura un serpin Ufak tart kalıplarını yağlayın ve hamuru paylaştırıp yerleştirin Kabağı rendeleyin Peyniri ezin Soğan ve dereotunu ince doğrayın 2 yumurta, tuz ve karabiber ilave edilip karıştırın Bu karışımı hamurların üzerine yayın En son zeytinyağını gezdirip önceden 170 dereceye ayarlanmış fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.