Allah İlminden Yansımalarla Kuranı Kerim Çözümü &Amp; Dua Ve Zikir &Amp; Yaşamın Gerçeği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah İlminden Yansımalarla Kuranı Kerim Çözümü &Amp; Dua Ve Zikir &Amp; Yaşamın GerçeğiArama yaptım bu konudan bahsedilmemiş Ve bu konuya en uygun burayı gördüm Moderatörler isterse değiştirebilirler Başlıkta adı geçen kitaplar Ahmed Hulusinin kitaplarıdır Forumda bu yazarı okumus kişiler gördüm Ve bu yazara ait makaleler de var Adı geçen 3 eser kargo masrafı dışında ücretsiz olarak gönderiliyor Her kitaptan 1 adet alabilirsiniz Bu kitapları okumak isteyenler varsa veya bu konular ilgilerini çekiyorlarsa alıp okusunlar Faydalı olur umarım |
|
Allah İlminden Yansımalarla Kuranı Kerim Çözümü &Amp; Dua Ve Zikir &Amp; Yaşamın Gerçeği |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah İlminden Yansımalarla Kuranı Kerim Çözümü &Amp; Dua Ve Zikir &Amp; Yaşamın GerçeğiTam bir hafta sonra kargom geldi 4 5 lira istedi bozuk yoktu 5 lira verdim işte kitaplar : ![]() telefon kamerasıdır esma kitaplarında esmaların havaslarından bahsedilmis bir digeri dua ve zikir adı üzerinde bir kitap yasamın gercegini okudugumda yazarım Kuran çözümü ise günümüze dair bir meal niteliginde
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|